Mikä on uuden Windows-version nimi?
Windows-?

Mikä on uuden Windows-version nimi? Joidenkin mielestä Microsoftin lehdistötilaisuuden kutsussa olevassa kuvassa ikkunan läpi tuleva valo muodostaa numeron 11. Siksi he uskovat nimen olevan "Windows 11".

Arvaa ja voita: Mikä on uuden Windowsin nimi?

Huhut kiertävät: Windows 10 -käyttöjärjestelmä on pian tarunsa lopussa, mutta mikä on sen seuraajan nimi? Jos arvaat uuden Windows-version nimen, voit voittaa palkinnon.

torstai 17. kesäkuuta 2021 teksti Redaktionen

Microsoft on lähettänyt kutsuja suureen lehdistötilaisuuteen torstaina 24. kesäkuuta, mikä on heti käynnistänyt arvailut ympäri maailmaa. Nyt voit osallistua spekulaatioihin ja voittaa hienon palkinnon, jos ennustuksesi osuu kohdilleen. 

Monet pienet vihjeet Microsoftilta viittaavat siihen, että Windows 10 on pian mennyttä ja että "seuraava" käyttöjärjestelmä esitellään pian lehdistötilaisuudessa. 

Mutta mikä on uuden Windows-version nimi? 

Toistaiseksi vain harvat Microsoftin työntekijät tietävät oikean vastauksen, mutta yritys on tehnyt kaiken voitavansa johdatellakseen ajatuksia "Windows 11:een" – esimerkiksi kutsumalla koolle lehdistötilaisuuteen kello 11 paikallista aikaa ja lähettämällä samalla lehdistökuvia, joissa voi hyvällä tahdolla tulkita näkyvän numeron 11. 

LUE MYÖS: Onko Windows 11 pian täällä?

Windows 11 vai Windows 365?

Mutta yrittävätkö he vain huijata meitä? Haluamme KotiMikron toimituksessa aina osallistua arvauskisoihin, ja meillä on tietysti muutama ehdotus jo valmiina. Uutistoimittajamme Niklas Ernst uskoo esimerkiksi, että Microsoft jättää numeron pois nimestä:

- Arvaan, että nimeksi tulee "Windows". Se on mukavan lyhyt, hyvä ja tarkka nimi ja osoittaa sekä eteen- että taaksepäin, hän sanoo. Myös Kotimikron testitoimittaja on samaa mieltä.

Muita toimituksen hyviä ehdotuksia ovat "Windows 11", "Windows Sun Valley" (projektin koodinimi juuri nyt), "Windows 365" (jonka avulla voidaan muodostaa parempi yhteys yrityksen Office-pakettiin) ja  "Windows One" tai "Windows Edge" (joilla voisi korostaa, että OneDrive- ja Edge-verkkoselain yhdistävät Windows-tietokoneen verkkoon). 

Joidenkin skeptisempien arvioiden mukaan nimenä pysyy jatkossakin vain "Windows 10" – ja Microsoft on vain luomassa hieman jännitystä ennen uuden päivityksen esittelyä.

Arvaa nimi ja voita varavirtalähde

Oletko samaa mieltä kuin me – vai onko sinulla vielä parempi arvaus uuden Windows-version nimestä? Laitamme arvauskilpailumme palkinnoksi viisi suosittua 3-in-1-varavirtalähdettamme, joilla onnistuu myös langaton lataus.

Kirjoita ehdotuksesi kilpailuumme viimeistään torstaina 24. kesäkuuta klo 18.00. Valitsemme voittajat lähimmäksi oikein arvanneiden ja perustelun kirjoittaneiden joukosta (huomioimme vain Microsoftin lopullisen nimen käyttöjärjestelmälle, emme esim. väliaikaisnimiä tai lempinimiä). 

Sinun ei tarvitse antaa osoitettasi. Otamme yhteyttä voittajiin sähköpostitse saadaksemme osoitteen, johon lähetämme palkinnon.

Ehkä sinua kiinnostaa...