Vastuuvapauslauseke:

Osoitteessa kotimikro.fi ja KotiMikro-lehden muissa digitaalisissa palveluissa, kuten Etunurkassa, Kysy meiltä -foorumilla ja Testinurkassa, julkaistut tiedot on laadittu ja tarkistettu huolellisesti. Siksi tiedot pitävät tietääksemme paikkansa. Kaikesta huolimatta emme kuitenkaan voi täysin taata, että sivuilla ei esiintyisi yksittäisiä virheitä tai että sisältö ei vanhenisi ajan mittaan.

KotiMikro ei vastaa millään lailla mahdollisista haitoista tai vahingoista, joita digitaalisten palvelujemme tarjoamien tietojen tai neuvojen käytöstä voi koitua. KotiMikro ei myöskään vastaa myöhästyneen tai toimittamatta jääneen Tietoturvahälytys-palveluviestin mahdollisista haitoista tai vahingoista.

Emme vastaa muutoksista, joita hintoihin ja tuotetietoihin voi tulla sisällön laatimisen jälkeen. KotiMikroa tai Bonnier Publications Internationalia ei voi asettaa vastuuseen poikkeamista, ohjelmisto- tai laitteistovirheistä, tiedon menetyksestä tai muista ongelmista, joita voi seurata meidän ohjeidemme tai lukijoiden antamien neuvojen noudattamisesta, Etunurkasta ladattujen ohjelmien asentamisesta tai käytöstä tai linkittämistämme ulkoisista sivustoista.

Ulkoiset linkit:

KotiMikron sivusto sisältää linkkejä sivustoihin, joita Bonnier Publications International ei ylläpidä, joten emme voi ottaa vastuuta niiden sisällöstä.

Tekijänoikeudet:

Bonnier Publications Internationalilla on tekijänoikeus kaikkeen tämän sivuston sisältöön, ellei muuta ole mainittu. Oppaat, ohjeet ja sisältö on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen käyttöön. Kaupallinen käyttö on kielletty ilman kirjallista sopimusta. Lähde on mainittava sisältöä lainattaessa. 

KotiMikron sivuston sisältämien materiaalien ja tietojen kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet, kuuluvat pelkästään Bonnier Publications Internationalille. Tähän lukeutuvat myös käyttäjien julkaisut ja sivustossa esitetyt kysymykset.

Materiaalin yksityinen käyttö on sallittua ilman etukäteislupaa. Kaikkeen muuhun käyttöön pitää pyytää hyväksyntä toimitukselta:

KOTIMIKRO
PL1003
00381 Helsinki
Puhelin: 0203 34433
Sähköposti: [email protected] 

Evästekäytäntö:

Bonnier Publications International tekee parhaansa tarjotakseen sinulle toimivan sivuston, joka sisältää juuri sinulle sopivaa sisältöä. Tämän vuoksi käytämme tekniikoita, jotka voivat kerätä, käsitellä ja järjestellä tietoa siitä, kuinka sinä ja muut vierailijat hyödyntävät sivustoa. Lue lisää täältä: https://kotimikro.fi/evastepolitiikka.

Tietosuojakäytäntö:

Tilauksen tekemisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa www.bonnierpublications.com/Tietosuoja/.

 

Etunurkan käyttöehdot:

Kaikki Etunurkan sisältö on KotiMikron toimituksen valitsemaa tai laatimaa, ja sitä voivat vapaasti ladata lehden ostaneet lukijat. Etunurkkaan pääsy edellyttää käyttäjätilin luomista KotiMikron digitaalisia palveluita varten. Tällä käyttäjätilillä voi kirjautua Etunurkkaan, kunhan käyttäjätili on liitetty aktiiviseen KotiMikron tilausnumeroon tai voimassa olevaan lehtikoodiin.  

Asiantuntijamme ovat testanneet Etunurkan sisällön virusten ja muiden tietoturvauhkien varalta markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten voit käyttää ohjelmia turvallisin mielin koneellasi. Suosittelemme kuitenkin, että pidät koneesi virustorjuntaohjelmiston päivitettynä. KotiMikroa ei voi asettaa vastuuseen poikkeamista tai tiedon menetyksestä, joita voi seurata Etunurkasta ladattujen ohjelmien asentamisesta tai käytöstä tai linkittämistämme ulkoisista sivustoista. 

Kysy meiltä -foorumin käyttöehdot:

 1. Ainoastaan KotiMikron tilaajat voivat esittää kysymyksiä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin Kysy meiltä -foorumilla. Muut kuin lehden tilaajat voivat lukea kysymyksiä ja vastauksia. Kysy meiltä -foorumille kirjoittaminen edellyttää käyttäjätilin luomista KotiMikron digitaalisia palveluita varten. Tällä käyttäjätilillä voi kirjautua KotiMikron digitaalisiin palveluihin, kuten Kysy meiltä -foorumiin, kunhan käyttäjätili on liitetty aktiiviseen KotiMikron tilausnumeroon. 
 2. Yhtä henkilöä/tilaajanumeroa kohden saa luoda ainoastaan yhden käyttäjätilin Kysy meiltä -foorumia varten. Tämän säännön rikkominen johtaa käyttäjätilin poistamiseen.
 3. KotiMikron tilaajat voivat foorumilla esittää kysymyksiä kaikista aiheista, jotka liittyvät tietokoneen käyttöön. Lehtitilaukseen ja asiakassuhteeseen liittyvät tiedustelut tulee osoittaa Bonnierin asiakaspalvelulle. Lehden sisältöä tai KotiMikron digitaalista sisältöä koskevat kommentit, artikkeliehdotukset ja muut toimitukselliseen aineistoon liittyvät tiedustelut pyydetään lähettämään osoitteeseen [email protected].
 4. KotiMikron tuki vastaa foorumilla ainoastaan Etunurkan käyttöä ja siellä olevia ohjelmia koskeviin kysymyksiin. KotiMikron tukipalvelu vastaa kysymyksiin pääasiallisesti foorumilla. Heti kun saat vastauksen kysymykseesi, sinulle lähetetään ilmoitus käyttäjätilissäsi olevaan sähköpostiosoitteeseen. Kysy meiltä -foorumilta valikoidaan myös kysymyksiä, jotka toimitetaan ja julkaistaan nimettöminä lehden Kysy meiltä -palstalla sekä KotiMikron verkkosivustolla, kuten Etunurkassa. 
 5. Kysy meiltä -foorumi on tarkoitettu KotiMikron lukijoiden auttavaksi kädeksi. Emme voi taata, että me tai lukijamme voivat ratkaista juuri sinun ongelmasi. Takaamme kuitenkin, että teemme parhaamme auttaaksemme sinua!
 6. Kaikkien Kysy meiltä -foorumin julkaisujen on oltava lainsäädännön mukaisia. Seuraavat rikkomukset johtavat varoitukseen tai välittömään käyttäjätilin sulkemiseen ja niistä voidaan tehdään ilmoitus poliisille:
 • Uhkaukset
 • Yllyttäminen rikollisuuteen – mukaan lukien tekijänoikeuden alaisen materiaalin tai linkkien laiton jakaminen, kun on syytä olettaa, että julkaisun tehnyt käyttäjä ei ole toiminut hyvässä uskossa
 • Rasismi ja loukkaaminen uskonnon, sukupuolen, etnisen taustan tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi
 • Panettelu, kunnianloukkaukset ja herjaaminen
 • Yksityisyyden loukkaukset
 • Foorumin hakkerointi- tai ylikuormitusyritykset
 1. KotiMikroa tai Bonnier Publications Internationalia ei voi asettaa vastuuseen poikkeamista, ohjelmisto- tai laitteistovirheistä, tiedon menetyksestä tai muista ongelmista, joita voi seurata meidän tai lukijoidemme Kysy meiltä -foorumilla antamien neuvojen noudattamisesta. Noudatat Kysy meiltä -foorumin ohjeita täysin omalla vastuullasi.
 2. KotiMikro ei valvo järjestelmällisesti kaikkia julkaisuja, mutta seuraa aihepiirejä ja sisältöä. Siksi on erityisen tärkeää, että foorumia ei käytetä roskapostittamiseen, vainoamiseen, loukkaaviin kirjoituksiin, provosoimiseen tai muihin negatiivisiin asioihin. Meillä on oikeus ilman ennakkoilmoitusta poistaa ja muokata kysymyksiä ja vastauksia, jotka ovat mielestämme sopimattomia ja/tai rikkovat foorumin sääntöjä. Lisäksi meillä on oikeus sulkea käyttäjätilit, joita käytetään toistuvasti sopimattoman sisällön julkaisemiseen Kysy meiltä -foorumilla. Voit milloin tahansa ilmoittaa loukkaavista julkaisuista (tai julkaisuista, jotka eivät sovi foorumin tarkoituksiin) KotiMikron toimitukseen osoitteeseen [email protected]– muista lähettää linkki ja mielellään myös perustelusi.
 3. KotiMikrolla on oikeus – väliaikaisesti tai pysyvästi – rajoittaa Kysy meiltä -foorumin käyttöä tai sulkea foorumi ilman ennakkoilmoitusta.
 4. KotiMikron sivuston sisältämien materiaalien ja tietojen kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet, kuuluvat pelkästään Bonnier Publications Internationalille. Tähän lukeutuvat myös käyttäjien julkaisut sekä Kysy meiltä -foorumille kirjoitetut kysymykset ja vastaukset. Kun kirjoitat julkaisun Kysy meiltä -foorumille, hyväksyt samalla, että KotiMikrolla ja Bonnier Publications Internationalilla on oikeus julkaista tai muulla tavoin hyödyntää julkaisuasi kaikissa nykyisissä ja tulevissa, painetuissa ja sähköisissä medioissa, jotka liittyvät KotiMikroon tai Bonnier Publicationsiin. 
 5. Päivitämme satunnaisesti Kysy meiltä -foorumin sääntöjä, jotta ne vastaisivat käyttäjien antamaa palautetta tai palveluun tulleita muutoksia. Tiedotamme merkittävistä muutoksista julkaisemalla ilmoituksen Kysy meiltä -foorumin osastossa Kysy meiltä -foorumin käyttäminen tai lähettämällä ilmoituksen sinulle suoraan. Suosittelemme, että käyt säännöllisesti tutustumassa Kysy meiltä -foorumin sääntöihin. 

Tietoturvahälytyksen käyttöehdot:

KotiMikron Tietoturvahälytys-palvelu on tarkoitettu kaikille lehden tilaajille. Tietoturvahälytyksiä lähetetään tarpeen mukaan, ja yleensä ne sisältävät varoituksia ajankohtaisista tietoturvauhkista, kuten viruksista, tietovuodoista, roskapostista tai vastaavista, jotka voivat vahingoittaa puhelinta, tietokonetta, reititintä tai muita elektronisia laitteita.

Jos irtisanot KotiMikro-lehden tilauksen, et enää saa Tietoturvahälytyksiä sähköpostitse.

KotiMikron Tietoturvahälytyksiä julkaisee: Bonnier Publications International AS, Boks 433, Sentrum N-0103 Oslo.Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Seloste on luettavissa täältä.

 

Ehkä sinua kiinnostaa...