NetflixSocks

Netflixin digisukka huomaa, kun nukahdat kesken ohjelman

Rakenna omat Netflix-sukat, jotka tunnistavat, kun nukahdat ja pysäyttävät ohjelman, jolloin voit jatkaa samasta kohdasta myöhemmin.

torstai 17. joulukuuta 2015

Joulun aikaan sarjamaratoonari saattaa pilkkiä, kun töllöä pitäisi tuijottaa maha täynnä kinkkua. Suoratoistopalvelu Netflix on kehittänyt avuksi digisukat, jotka tunnistavat, kun käyttäjä nukahtaa ja pysäyttävät automaattisesti ohjelman. Netflixin sivuilta saa myös ohjeet sukkien rakentamiseen.

Sukkiin neulotaan kiihtyvyystunnistin, joka huomaa, jos käyttäjän jalat ovat olleet pitkään liikkumattomina. Sukkaan ommeltu tunnistin päättelee liikkumattomuudesta, että nukkumatti on vienyt voiton. Herkän anturin ei pitäisi sammuttaa lähetystä, jos käyttäjä on vain uppoutunut ohjelmaan.

Omien Netflix-sukkien tekeminen ei vaadi rakettitieteen tutkintoa, sillä digisukkien pitäisi syntyä kudonnan ja elektroniikan alustavalla ymmärtämisellä. Luvassa on siis mukavaa joulunaluspuuhastelua koko perheelle. Ja lämpimät sukat, vaikka niillä ei sitten ohjelman pysäyttäminen onnistuisikaan.

Netflix tarjoaa kudontaohjeita, joiden kuviona on aiheita palvelun omista sarjoista. Sivuilla on ohjeet myös tunnistimen kokoamiseen ja ohjelmointiin.

Katso Netflix-sukkien ohje täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...