netflix

Nämä viisi kannattaa katsoa Netflixistä

Netflixissä on hyvä valikoima elokuvia ja sarjoja. Poimimme tämän hetken tarjonnasta viisi ahmittavaa sarjaa.

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Unohda perustöllön uusinnat ja tosi-tv-hölmöilyt. Netfilixin valikoimasta löytyy hyviä, jopa putkeen ahmittavia sarjoja. Näihin viiteen kannattaa tutustua.

Designated survivor Kiefer Sutherland loistaa poliittisessa trillerissä virkamiehenä, joka ratkaisee Amerikan kohtalon, kun Washingtoniin tehty hyökkäys tuhoaa hallituksen. Sarjan ensimmäinen kausi on käynnissä, ja sarja on saanut kiitosta niin katsojilta kuin kriitikoiltakin.

Stranger things Yliluonnolliset voimat ja salaiset kokeet eivät koskaan petä. Winona Ryderin tähdittämässä scifimysteerissä ollaan saamassa ensimmäinen kausi purkkiin ja katsojat koukkuun.

Luke Cage Sankari on ex-vanki, joka ei halua tapella, mutta kuinkas sitten kävikään… Taattua Marvel-laatua, jossa ex-konna Luke Cage puhdistaa sekä nimensä että kulmakunnan.

Narcos Huumeparoni Pablo Escobarin elämään ja edesottamuksiin perustuva dokumentaarisesti esitetty fiktio tempaa mukaansa jo toista kautta. Erittäin uskottavasti rakennettu kuva tavasta rikastua rikollisin keinoin. Sarja on saanut paljon suitsutusta.

Orange is the new black Piper Chapman on newyorkilainen nainen, joka joutuu naisvankilaan nuorena tehdyn rikoksen takia. Palkintoja keränneestä sarjasta on tarjolla neljä kautta, ja viidettä odotellaan vesi kielellä. Hahmot ovat herkullisia ja sarjassa on hyvässä balanssissa synkkyyttä ja huumoria.

> Ota Netflix hyvin haltuun

Ehkä sinua kiinnostaa...