Piilossa olevat Netflix-luokat

Löydä piilossa olevat Netflix-luokat.

© Shutterstock

Löydä helposti katsottavaa Netflixistä

Chromen nokkela selainlaajennus auttaa löytämään piilossa olevia sisältöluokkia.

tiistai 7. helmikuuta 2017 teksti Mikkel Jacobsen

Netflixin tarjontaa selatessa huomaa äkkiä, että vastaan tulee jatkuvasti vain samoja sarjoja ja elokuvia. Suoratoistopalvelussa on valtavasti katsottavaa, mutta luokiteltu hakemisto on rakennettu niin, että se näyttää vain murto-osan sisällöistä, eikä pintaa syvemmälle pääse – ainakaan ilman apuvälineitä.

Nokkela laajennus Chromeen
Netflix Categories on Chrome-selaimeen asennettava laajennus, jonka avulla saa esiin listan käyttöliittymän pinnan alla piilossa olevista luokitteluista.

Laajennus lisää selaimen yläkulmaan punaisen N-kirjaimen, josta aukeaa luettelo. Siinä oli kirjoitushetkellä 210 luokkaa, Action & Adventuresta aina Zombie Horror Movies -osastoon asti.

Luokkia voi myös tallentaa suosikeiksi.

Netflix Categories -laajennuksen voi ladata täältä.

Valitse painike Lisää Chromeen.

Saat luokat esiin punaisesta N-kirjaimesta. Valitse luokka, niin siirryt luokan valikoimaan Netflixissä. Sydänkuvakkeella teet luokasta suosikin.

Nauti hyvästä äänestä tietokoneella – muuta perhettä häiritsemättä. Nyt saat kuulokkeet ja 4 numeroa KotiMikroa sekä e-kirjan ”Seuraa suosikkejasi suoratoistona” yhteishintaan vain 21,90 euroa. Säästät 57,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...