Jimms_logo

Jimm’s julkisti 27 000 euron supertietokoneen viihdekäyttöön

Jimm’s Legendary King on supertornikoteloon paketoitu kuningaskone, jonka bittimuskeli ei väsy missään väännössä. Huipputehokkaiden komponenttien virkeydestä huolehtii kahden vesipumpun vesijäähdytysjärjestelmä.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015
Jimms-Legendary-King

Vain harvalla pelaajalla on varaa parhaaseen mahdolliseen tietokoneeseen. Useimmiten pelaajat joutuvat tekemään kompromisseja hinnan, laadun ja tehon suhteen. Mutta heille, joilla on varaa ehdottomaan parhauteen tehosta, laadusta ja mistään muustakaan tinkimättä, on tarjolla todellinen kuninkuusluokan pelitietokone. Jimm’s Legendary King on supertehokas ja kirjaimellisesti äärimmäisen viileä tietokone.

”Tämä konepakettien ehdoton kuningas on jokaisen teknologiasta kiinnostuneen märkä päiväuni. Jimm'sin vuosikausien kokemuksen huipentuma on hiotumpi timantti kuin Afrikan Tähti. It's good to be the King!” kommentoi vaatimattomasti Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Näyttävään Corsair Obsidian 900D -supertornikoteloon paketoitu kuningaskone kehrää kahdella huipputehokkaalla Intel Xeon E5-2699v3 -suorittimella. Salamannopeaa 2 400 megahertsin ddr4-keskusmuistia löytyy tietokoneen sisuksista hulppeat 64 gigatavua. Näiden ansiosta paukut eivät lopu kesken edes hurjimmassa väännössä riippumatta sitä, minkälaisen haasteen eteen King joutuu.

Grafiikoista kaikki irti

Grafiikan suorittamiseen on valjastettu peräti neljä SLI-tilassa toimivaa Nvidia GeForce GTX Titan X -näytönohjainta, joista jokaisessa on hurjat 12 gigatavua nopeaa muistia. Näin näytön tarkkuuden voi asettaa äärimmäisen korkealle kaikilla mahdollisilla herkuilla, joita pelistä vain löytyy. Peliä kuin peliä voidaan ajaa täysin sulavasti silmiä hivelevällä huipputarkkuudella.

Massamuistina käytetään äärimmäisen nopeaa ja suorituskykyistä ssd-tekniikkaa. Neljä kappaletta yhden teratavun Samsungin ssd-levyjä toimivat Raid 0 -tilassa käyttöjärjestelmä- ja pelikäytössä. Näiden lisäksi King sisältää myös toiset neljä kappaletta yhden teratavun ssd-levyjä tiedostojen tallentamiseen.

Räätälöity vesijäähdytys

Koska tehokas kone käy helposti kuumana tehoja vaativaa 4k- eli ultrateräväpiirtoista grafiikkaa suorittaessaan, myös koneen jäähdytyksen täytyy olla kunnossa. Tästä vastaa erityisesti tätä konetta varten räätälöity kahden vesipumpun vesijäähdytysjärjestelmä, joka jäähdyttää niin suorittimen, keskusmuistin kuin näytönohjaimetkin. Näin King pysyy viileänä myös äärimmäistä tehovääntöä kaipaavissa tilanteissa.

Jimm’s Legendary King on tilattavissa välittömästi 27 499 euron kuluttajahintaan.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Jimm’s Legendary King -tietokoneessa on mukana Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä.

Ehkä sinua kiinnostaa...