Tietokoneella on aina oltava asennettuna tehokas virustorjuntaohjelma.
Virustorjunta:

Tietokoneella on aina oltava asennettuna tehokas virustorjuntaohjelma. Siksi suosittelemme, että poistat Bitdefenderin välittömästi tietokoneeltasi ja asennat sen tilalle Avira Free Antivirus -ohjelman Etunurkasta.

Bitdefender lopettaa ilmaisen virustorjuntaohjelman

Bitdefender on päättänyt lopettaa ilmaisen virustorjuntaohjelman tarjoamisen erittäin lyhyellä varoitusajalla. Siksi korvaamme nyt Bitdefenderin Etunurkan tietoturvapaketissamme erinomaisella saksalaisella Avira Free Antivirus -virustorjuntaohjelmalla.

maanantai 13. joulukuuta 2021 teksti H. Rasmussen

Monilla KotiMikro-lehden lukijoilla meni viime viikolla aamukahvi väärään kurkkuun, kun he lukivat sähköpostiviestinsä.

Tietoturvayhtiö Bitdefender ilmoitti nimittäin sähköpostiviestissään, joka lähetetään kaikille maksuttoman Bitdefender Free -virustorjuntaohjelman käyttäjille, että yrityksen virustorjuntaohjelman maksuton versio poistuu käytöstä vuodenvaihteessa. Siis vain muutaman viikon varoitusajalla.

KotiMikro on jo pitkään suositellut Bitdefender Freeta, joka on myös ollut osa Etunurkan kattavaa tietoturvapakettiamme. Moni teistä on siis varmasti asentanut sen tietokoneelleen.

Onneksi olemme löytäneet teille toisen ratkaisun.

Ohjelmapaketti muuttuu

Bitdefender itse kertoo, että Bitdefender Freen käytöstä poistaminen johtuu turvallisuusalan monista äkillisistä muutoksista, joten yritys keskittyy tulevaisuudessa maksullisiin tuotteisiinsa.

Tämä tarkoittaa, että Bitdefender Free ei ole enää uusien käyttäjien saatavilla 31. joulukuuta 2021 alkaen, mutta nykyiset käyttäjät saavat edelleen päivityksiä 30. kesäkuuta 2022 asti.

Suositun ilmaisen virustorjuntaohjelman sulkemiseen asti käyttäjille tarjotaan erilaisia tarjouksia siirtymisestä Bitdefenderin maksullisen tietoturvapaketin käyttöön alennettuun hintaan. 

Tarjousta ei kuitenkaan tarvitse ottaa vastaan, sillä saatavana on erinomainen ja ilmainen vaihtoehto.

> Lue myös:Kaikki, mitä tietokoneviruksista täytyy tietää

Tämä sähköpostiviesti ilmestyi kaikkien Bitdefenderin ilmaisen virustorjuntaohjelman käyttäjien sähköpostilaatikkoon viime viikolla.
Poistuu käytöstä:

Tämä sähköpostiviesti ilmestyi kaikkien Bitdefenderin ilmaisen virustorjuntaohjelman käyttäjien sähköpostilaatikkoon viime viikolla. Bitdefender ilmoitti, että yrityksen ilmainen virustorjuntaohjelma poistuu käytöstä vuodenvaihteessa, vain muutaman viikon varoitusajalla. 

Lataa Avira Free Antivirus Etunurkasta

Bitdefenderin päätöksestä johtuen olemme tehneet muutoksia Etunurkan tietoturvapaketin sisältämiin ohjelmiin.

Bitdefender Freen sijaan käytössäsi on jatkossa Avira Free Antivirus

Suosittelemme poistamaan Bitdefenderin tietokoneeltasi jo nyt, jos käytit maksutonta versiota. Lataa ja asenna sen sijaan Avira Free Antivirus.

> Lataa Avira Free Antivirus Etunurkasta <

Ilmainen virustorjuntaohjelma Avira Free Antivirus
Avira Free Antivirus

Etunurkan tietoturvapaketissa Bitdefender on nyt korvattu Avira Free Antiviruksella, joka sai samat korkeat arvosanat saksalaisen AV-Test-laboratorion riippumattomissa testeissä.

Tehokas häiriötön virustorjunta

Avira Free Antivirus on taitavien saksalaisten insinöörien valmistama. Se on saanut korkeimmat pisteet riippumattoman saksalaisen AV-Test-laboratorion turvallisuustesteissä. 

Aviran tietoturvaohjelmilla on maailmanlaajuisesti 500 miljoonaa käyttäjää. 

Ohjelmassa on erittäin yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit käynnistää koko tietokoneen skannauksen nopeasti. Muun ajan se pysyy huomaamattomana Windowsin taustalla ja suojaa tietokonettasi.

Avira Free Antivirus suojaa tietokonetta viruksilta, haitta-, vakoilu-, kiristys- ja mainosohjelmilta sekä myös muilta haitallisilta ohjelmilta. 

Aviran asennus ei sisällä ei-toivottuja lisäohjelmia, joten sinun ei tarvitse olla varuillasi, kuten monien muiden ilmaisten tietoturvaohjelmien osalta. 

Lataa Avira Free Antivirus jo tänään, niin voit viettää joulua turvallisesti.

> Lue KotiMikron kattavan tietoturvapaketin kaikista ohjelmista täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...