Antivirus, antimalware, antiransomware, ohjelmistopäivitys

KotiMikron tietoturvapaketti tarjoaa kattavan suojauksen.

Parasta tietoturvaa tietokoneelle

Saat virustorjuntaohjelman, vakoiluohjelmien ja kiristyshaittaohjelmien torjujan KotiMikron kokoamassa tietoturvapaketissa, jolla suojaat tietokoneesi tehokkaasti.

maanantai 1. helmikuuta 2021 teksti S. Nielsen


KotiMikron tietoturvapaketti on saanut uuden käyttäjän tietoturvaa vahvistavan ohjelman.

Bitdefender Antivirus Free korvaa korvaa pakettiin kuuluneen Avastin virustorjuntaohjelman. 

Bitdefender suojaa verkosta tulevilta hyökkäyksiltä ja ohjelmalla voi tarkistaa tietokoneen haittaohjelmien varalta.

> Voit ladata Bitdefender Antivirus Free -ohjelman Etunurkka-palvelusta, jossa on myös luettavissa vaiheittainen käyttöönotto-opastus.

Tietoturvapaketti koostuu kuudesta tehokkaasta ohjelmasta, jotka suojaavat kaikilta haittaohjelmilta, jotka uhkaavat kotikäyttäjän tietokonetta. 

Ohjelmat torjuvat muun muassa viruksia, vakoiluohjelmia, kiristyshaittaohjelmia, mainosohjelmia ja suojaavat myös identiteettivarkauksilta.

Toimitus on valinnut tietoturvapaketin ohjelmat huolellisen harkinnan jälkeen. Ohjelmat ovat luotettavia ja niitä pidetään ajan tasalla.

Tässä on tietoturvapaketin kuuden ohjelman lyhyet esittelyt:

1. Suojaudu viruksia vastaan

Bitdefender Antivirus Free on tehokas virustorjuntaohjelma, joka valvoo jatkuvasti taustalla, mutta ei häiritse käyttäjää turhaan. Ohjelmalla voi myös tarkistaa tietokoneen perusteellisesti  haittaohjelmien varalta.

2. Pidä ohjelmat päivitettyinä

Patch My PC tarkistaa tietokoneesi ja voit valita päivitystoiminnon niiden ohjelmien kohdalla, jotka kaipaavat päivitystä. Ohjelma ei ole täydellinen päivittäjä, mutta siitä on apua, kun pitää tarkistaa, mitkä ohjelmat ovat päivittämättä.

3. Poista vakoilijat

Malwarebytes antaa suojaa vakoiluohjelmia ja väärennettyjä tietoturvaohjelmia vastaan. Ohjelma tarkistaa yhdellä komennolla tietokoneen ja poistaa löytämänsä haittaohjelmat. 

4. Torju kiristyshaittaohjelmat

Kaspersky Anti-Ransomware Tool pitää tietokonetta jatkuvasti silmällä ja torjuu erilaisten kiristysohjelmien kaappausyritykset.

5. Käytä vahvoja salasanoja

Lastpass säilyttää pääsalasanasi takana tallessa kaikkien verkkopalveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat – sinun tarvitsee siis muistaa vain yksi salasana.

6. Etsi ja tuhoa mainoshaitakkeet

Malwarebytes AdwCleaner tarkistaa koko järjestelmän rekisteriä myöten ja perkaa niin mainoshaitat kuin selainkaapparit.

Näin saat tietoturvapaketin:

Voit ladata tietoturvapaketin ohjelmat KotiMikron Etunurkasta. Voit kirjautua palveluun tunnuksillasi tai luoda käyttäjätilin, jos et vielä ole käyttäjä. Ohjelmiin on ladattavissa myös käyttöönotto-ohje.

> Löydät tietoturvapaketin ohjelmat Etunurkka-palvelun tietoturvasivulta.

KotiMikron tietoturvapaketti tarjoaa kattavan suojan haittaohjelmia vastaan.Ehkä sinua kiinnostaa...