Antivirus, antimalware, antiransomware, ohjelmistopäivitys

KotiMikron tietoturvapaketti tarjoaa kattavan suojauksen.

Parasta tietoturvaa tietokoneelle

Saat virustorjuntaohjelman, vakoiluohjelmien ja kiristyshaittaohjelmien torjujan KotiMikron kokoamassa tietoturvapaketissa, jolla suojaat tietokoneesi tehokkaasti.

keskiviikko 1. joulukuuta 2021 teksti S. Nielsen

KotiMikron tietoturvapaketti on saanut uuden käyttäjän tietoturvaa vahvistavan ohjelman.

Avira Free Antivirus korvaa pakettiin kuuluneen Bitdefender Antivirus Free virustorjuntaohjelman, sillä 31. joulukuuta  2021 jälkeen Bitdefender ei tarjoa enään maksutonta versiota virustorjuntjaohjelmastaan. 

Samalla PatchMyPC  korvaa Kaspersky Software Updater -ohjelman, joten nyt saat myös parhaimman työkalun tarkistakseen tietokone ohjelmien päivitykset ja näin ollen pidät ohjelmat ajan tasalla.

Avira Free Antivirus suojaa verkosta tulevilta hyökkäyksiltä ja ohjelmalla voi tarkistaa tietokoneen haittaohjelmien varalta.

Tietoturvapaketti koostuu kuudesta tehokkaasta ohjelmasta, jotka suojaavat kaikilta haittaohjelmilta, jotka uhkaavat kotikäyttäjän tietokonetta. 

Ohjelmat torjuvat muun muassa viruksia, vakoiluohjelmia, kiristyshaittaohjelmia, mainosohjelmia ja suojaavat myös identiteettivarkauksilta.

Toimitus on valinnut tietoturvapaketin ohjelmat huolellisen harkinnan jälkeen. Ohjelmat ovat luotettavia ja niitä pidetään ajan tasalla.

Tässä on tietoturvapaketin kuuden ohjelman lyhyet esittelyt:

1. Suojaudu viruksia vastaan

Avira Free Antivirus on tehokas virustorjuntaohjelma, joka valvoo jatkuvasti taustalla, mutta ei häiritse käyttäjää turhaan. Ohjelmalla voi myös tarkistaa tietokoneen perusteellisesti  haittaohjelmien varalta.

2. Pidä ohjelmat päivitettyinä

Patch My PC tarkistaa tietokoneesi ja voit valita päivitystoiminnon niiden ohjelmien kohdalla, jotka kaipaavat päivitystä. Ohjelma ei ole täydellinen päivittäjä, mutta siitä on apua, kun pitää tarkistaa, mitkä ohjelmat ovat päivittämättä.

3. Poista vakoilijat

Malwarebytes antaa suojaa vakoiluohjelmia ja väärennettyjä tietoturvaohjelmia vastaan. Ohjelma tarkistaa yhdellä komennolla tietokoneen ja poistaa löytämänsä haittaohjelmat. 

4. Torju kiristyshaittaohjelmat

Kaspersky Anti-Ransomware Tool pitää tietokonetta jatkuvasti silmällä ja torjuu erilaisten kiristysohjelmien kaappausyritykset.

5. Käytä vahvoja salasanoja

Lastpass säilyttää pääsalasanasi takana tallessa kaikkien verkkopalveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat – sinun tarvitsee siis muistaa vain yksi salasana.

6. Etsi ja tuhoa mainoshaitakkeet

Malwarebytes AdwCleaner tarkistaa koko järjestelmän rekisteriä myöten ja perkaa niin mainoshaitat kuin selainkaapparit.

Näin saat tietoturvapaketin:

Voit ladata tietoturvapaketin ohjelmat KotiMikron Etunurkasta. Voit kirjautua palveluun tunnuksillasi tai luoda käyttäjätilin, jos et vielä ole käyttäjä. Ohjelmiin on ladattavissa myös käyttöönotto-ohje.

> Löydät tietoturvapaketin ohjelmat Etunurkka-palvelun tietoturvasivulta.

KotiMikron tietoturvapaketti tarjoaa kattavan suojan haittaohjelmia vastaan.Ehkä sinua kiinnostaa...