Virustorjunta, haittaohjelmien torjunta, kiristyshaittaohjelmasuojaus ja ohjelmistopäivitys löytyvät tietoturvapaketistamme
Tietoturvapaketti

KotiMikro-lehden tietoturvapaketti tarjoaa hyvän ja tehokkaan suojan koko tietokoneelle.

Paras tietokoneen tietoturva juuri nyt

KotiMikro-lehden tietoturvapakettiin kuuluu virustorjunta, haittaohjelmien torjunta, kiristyshaittaohjelmasuojaus ja paljon muuta. Tietoturvapaketissa saat parhaan mahdollisen suojan tietokoneellesi ja yksityisyydellesi sekä hyvät ohjelmaoppaat.

maanantai 21. maaliskuuta 2022 teksti S. Nielsen

Hyvin toimiva tietokone on myös turvallinen tietokone, ja nyky-Suomessa monet digitaaliset uhat voivat vaarantaa tietokoneesi tietoturvan. 

Siksi KotiMikro on koonnut kattavan tietoturvapaketin, joka suojaa tietokonettasi kaikilta ajankohtaisilta uhilta. 

KotiMikron tietoturvapaketti on ollut saatavilla muutaman vuoden ajan. Päivitämme pakettia jatkuvasti, kun uhkakuva muuttuu tai kun ohjelmat eivät enää vastaa vaatimuksiamme. 

Tietoturvapaketti päivitetty vuoden 2022 versioon

KotiMikron uusi tietoturvapaketti on juuri päivitetty. Kaksi ohjelmaa on vaihdettu uusiin ja parempiin vaihtoehtoihin, ja mukaan on otettu kaksi uutta ja mielenkiintoista ohjelmaa.

Avira Free Antivirus on mielestämme paras ilmainen virustorjuntaohjelma. Valitsimme sen, koska Bitdefender, jota suosittelimme aiemmin, ei enää tarjoa ilmaista versiota virustorjunnastaan 31. joulukuuta 2021 alkaen.

Myös tietoturvapaketin sisältämä ohjelma kiristyshaittaohjelmien torjuntaan on vaihdettu. Sen osalta korvasimme Kaspersky Anti-Ransomware Toolin useista syistä Abelsoft AntiRansomware -ohjelmalla, joka on mielestämme sopivampi ohjelma. 

Suojaa yksityisyyttäsi kahdella uudella ohjelmalla

Saat myös kaksi uutta työkalua, jotka suojaavat tietokoneen webkameraa ja yksityisyyttäsi, kun vierailet verkkosivustoilla selaimen avulla. 

Tietoturvapaketti koostuu nyt kahdeksasta tehokkaasta ohjelmasta, jotka yhdessä suojaavat kotikäyttäjien tietokoneita kaikilta vuoden 2022 yleisiltä tietoturvauhkilta. 

Näitä ovat muun muassa virukset, haittaohjelmat, kiristyshaittaohjelmat, mainosohjelmat, tietojen kalastelu ja keyloggerit. Saat myös apua turvallisten salasanojen luomiseen ja niiden muistamiseen.

KotiMikron tietoturvapaketin ohjelmat on valittu huolellisesti ja niitä päivitetään jatkuvasti.

> Kattava tietoturvapaketti löytyy täältä

KotiMikron tietoturvapaketti 2022:

1. Suojaudu virustorjuntaohjelmalla

Avira Free Antivirus on tehokas virustorjuntaohjelma, joka suojaa jatkuvasti ja mahdollistaa kiintolevyn tarkan skannauksen viruksien varalta.

Kun virustorjuntaohjelma on määritetty oikein, se etsii jatkuvasti viruksia ja muita tietoturvauhkia ja pysäyttää ne. 

Avira Free Antivirus tarjoaa tietokoneellesi perustavanlaatuisen ja ratkaisevan perussuojan viruksia vastaan, joita koneellesi voi päätyä internetistä.

2. Päivitä kaikki ohjelmasi

Patch My PC rauhoittaa huonoa omaatuntoasi päivittämällä tietokoneen ohjelmat automaattisesti. 

Hakkerit käyttävät usein ohjelman tietoturva-aukkoja, jotka ohjelman valmistaja sulkee jälkeenpäin. Kun ohjelmasi on päivitetty valmistajan uusimpaan versioon, ne eivät ole yhtä alttiita hyökkäyksille.

Lisäksi voit olla varma, että ohjelmissasi on aina uusimmat ja parhaat toiminnot.

3. Taistelu haittaohjelmia vastaan

Malwarebytes Anti-Malware on ohjelma, joka torjuu haittaohjelmia ja muita haitallisia ohjelmia – myös muunnelmia, joita virustorjuntaohjelmasi ei havaitse. 

Voit skannata tietokoneen helposti ja poistaa kaiken, mikä hidastaa ja vahingoittaa sitä. 

4. Vältä kiristyshaittaohjelmat

Abelssoft AntiRansomware taistelee yhtä tämän hetken pahinta uhkaa, eli kiristyshaittaohjelmia vastaan, jotka lukitsevat tiedostosi ja vaativat niistä lunnassummia.

AntiRansomware suojaa tietokonetta kiristyshaittaohjelmien hyökkäyksiltä ja valvoo, ettei tiedostoihisi tehdä muutoksia taustalla. 

Tämän ohjelman arvo on 14,90 euroa, mutta tilaajana saat tietoturvaohjelman ilmaiseksi Etunurkasta.

5. Käytä turvallisia salasanoja ja muista ne

Lastpass varmistaa, että sinun täytyy muistaa vain yksi salasana. 

Nykyisten turvallista salasanaa koskevien vaatimusten vuoksi voi olla vaikeaa keksiä uutta salasanaa, ja vielä vaikeampaa on muistaa useita eri salasanoja kaikenlaisiin verkkopalveluihin ja käyttäjäprofiileihin.

LastPass tarjoaa turvallisia salasanoja käyttöösi, kun luot käyttäjäprofiileja ja salasanoja verkossa. Kaikki salasanasi tallennetaan turvallisesti yhden suojatun salasanan taakse LastPass-ohjelmaan. 

6. Torju adware-mainosohjelmat

Malwarebytes AdwCleaner on pieni ja tehokas ohjelma, jota ei tarvitse asentaa. 

Se estää mainosohjelmia (joita kutsutaan myös adwareksi) toimimasta tietokoneellasi, jotta selain ei hidastu etkä astu ansaan verkossa.

7. Väistä selaimessa tapahtuva vakoilu

Abelssoft AntiBrowserSpy suojaa sinua vakoilevilta evästeiltä, jotta voit säilyttää yksityisyytesi verkkosivustoilla käydessäsi.

Ohjelma maksaa yleensä 29,90 euroa, mutta KotiMikron tilaajana saat tietoturvaohjelman ilmaiseksi Etunurkasta. 

8. Sammuta webkamera, kun et käytä sitä

Webcam On-Off suojaa hakkereilta, jotka voivat päästä tietokoneelle ja katsoa, mitä webkameran edessä tapahtuu.

Ohjelman avulla voit poistaa webkameran käytöstä kokonaan niin, että näyttää siltä kuin tietokoneella ei olisi kameraa lainkaan. 

Näin saat tietoturvapaketin:

Löydät tietoturvapakettimme Etunurkasta. Tilaajana voit kirjautua sisään ja ladata kahdeksan ohjelmaa ja vaiheittaiset ohjeet, jotka olemme laatineet jokaisesta ohjelmasta.

> Siirry suoraan tietoturvapakettiin Etunurkan tietoturvasivultamme

> Jos et ole vielä tilaaja, voit ostaa käyttöoikeuden hintaan 3,90. Tutustu tarjouksiin täällä

KotiMikron tietoturvapaketti tarjoaa ilmaista tietoturvaa tietokoneellesi
Tietoturvapaketti:

Tässä on KotiMikro-lehden uusi tietoturvapaketti. Kun tietokoneeseesi on asennettu nämä kahdeksan ohjelmaa, varmistat tietokoneesi tietoturvan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilmainen tietoturva tietokoneellesi

Voit varmistaa tietokoneesi tietoturvan ilmaiseksi, sillä monet tietoturvapakettimme ohjelmat ovat ilmaisia. 

KotiMikro-lehden tilaajana voit ladata kaikki ohjelmat maksutta. 

Kun lataat ohjelmat KotiMikron Etunurkasta, voit aina olla varma, että ohjelmat ovat turvallisia. Tarkistamme itse kaikki tarjoamamme ohjelmat ja varmistamme, että ohjelmista on ladattavissa uusimmat versiot. 

Lisäksi saat perusteelliset suomenkieliset ohjeet, joiden avulla voit helposti asentaa ohjelmat tietokoneellesi ja määrittää ne oikein, jotta tietokoneesi on täysin suojattu. 

KotiMikro-lehden tilaajana voit myös kysyä meiltä, jos sinulla on ongelmia jonkin ohjelman, asennuksen tai muun asian kanssa. 

> Tutustu Etunurkan koko tietoturvapakettiin täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...