Avira Free Antivirus - Paras maksuton virustorjuja
Virustorjuntaohjelmasta ei ole pakko maksaa. Ilmaiseksi saa kattavaa suojaa.

Paras maksuton virustorjuja

Saatavana on useita maksuttomia virustorjuntaohjelmia. Niiden tehokkuudessa on kuitenkin eroja. KotiMikron Etunurkasta löydät tämän hetken parhaan maksuttoman virustutkan.

perjantai 1. huhtikuuta 2022 teksti L. Olesen

Tietokoneessa pitää olla asennettuna virustorjuntaohjelma, se lienee päivänselvää.

Ilman suojausta tietokone on alttiina verkosta tuleville hyökkäyksille. Ja niitä kyllä riittää, sillä uusia haittaohjelmia ilmestyy järkyttävät yli puoli miljoonaa päivässä.

Virustorjuntaohjelman avulla voi kuitenkin suojata tietokoneensa niin hyvin kuin se ylipäänsä on mahdollista.

> Lue myös: Tietoturvapakettiin: Paras tietokoneen tietoturva juuri nyt

Voiko virustorjunta olla ilmaista?

ilmaisia virustorjuntaohjelmia on saatavana useita. Ongelmana onkin, mikä niistä oli luotettava ja mahdollisimman tehokas.

Lukuisat sivustot tarjoavat ilmaisia virustorjuntaohjelmia. Kaikki sivustot eivät valitettavasti pelaa rehellistä peliä.

Sen lisäksi, että niiden tarjoaminen ohjelmien tehokkuudesta ei ole varmuutta, osa saattaa olla väärennettyjä tietoturvaohjelmia, jotka pahimmassa tapauksessa ujuttavat koneelle haittaohjelman.

KotiMikrossa on jo vuosien ajan testattu suuri määrä tietoturvaohjelmia, ja useimmat virustorjuntaohjelmat on testattu yhteistyössä riippumattoman saksalaisen testausorganisaation AV-Testin kanssa. 

Ilmainen virustorjuntaohjelma: KotiMikro suosittelee

KotiMikron testikokemusten perusteella ilmaisten virustorjuntaohjelmien joukosta nousee tällä hetkellä yksi ohjelma selväksi suosikiksi, jos haluaa ottaa käyttöön ilmaisen virustorjuntaohjelman:

Käytä ilmaista Avira Free Antivirus -virustorjuntaohjelmaa.

Avira Free Antivirus kuuluu tehokkaimpien virustorjuntaohjelmien joukkoon. Ohjelma ei turhaan häiritse käyttäjää – ja lisäksi ohjelma on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. 

Työskentele häiriöittä

Ilmaisilla ohjelmilla on tapana mainostaa joskus aggressiivisestikin ohjelman maksullista versiota. Näin toimivat myös monet ilmaiset virustutkat.

Ilmainen virustorjuja saattaa myös pyytää käyttäjää tämän tästä ottamaan kantaa jonkin tiedoston vaarallisuuteen.

Avira Free Antivirus on siitä harvinainen ilmaisohjelma, että se ei vaivaa käyttäjää turhaan. Se toimii huomaamatta taustalla ja ilmoittaa vain, kun se on torjunut epäilyttävän kohteen.

Ennen Avira Free Antivirus asennusta pitää muistaa poistaa tietokoneella mahdollisesti ennestään olevan virustorjuntaohjelman asennus.

Jos harkitset maksullista vaihtoehtoa, niin lue täältä, mitä eroa on ilmaisella ja maksullisella virustorjuntaohjelmalla.

Ilmainen virustorjuntaohjelma Avira Free Antivirus

Suojaa tietokoneesi ilmaisella Avira Free Antivirus -virustorjuntaohjelmalla.

KotiMikro tarjoaa kattavaa suojaa

Löydät Avira Free Antivirus -virustorjuntaohjelman KotiMikron Etunurkasta, joka on tilaajille tarkoitettu suljettu etu-universumi.

Etunurkassa on toimituksen asiantuntijoiden valitsemat ja testaamat parhaat ohjelmat. Etunurkasta voit ladata ohjelmia turvallisesti viruksia pelkäämättä.

Monista ohjelmista, kuten myös Bitdefenderistä, on KotiMikron Etunurkassa luettavissa vaihe vaiheelta etenevä pikaopas, jonka avulla ohjelman saa helposti käyttöön.

Avira Free Antivirus kuuluu KotiMikron tietoturvapakettiin. Se sisältää kuusi pätevää ohjelmaa, joiden avulla suojaat tietokoneesi mahdollisimman hyvin. Kaikki ohjelmat on huolella valittu ja testattu, tarkistettu ja taatusti virusvapaita.

> Tutustu Etunurkan koko tietoturvapakettiin täältä


> Nyt saat ensimmäisen KotiMikrosi ja Etunurkan käyttöösi vain 3,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...