OnePlus 10T 5G
OnePlus 10T 5G

Uutta puhelinta saa kahta eri väriä.

© OnePlus

Uusi superpuhelin lataa akun täyteen 19 minuutissa

OnePlus on lanseerannut matkapuhelimesta uuden lippulaivamallin, jossa on muun muassa erittäin nopea akun lataus.

keskiviikko 10. elokuuta 2022 teksti M. Lorentsen

Kiinalaisella matkapuhelinvalmistajalla OnePlusilla on ollut kiirettä vuonna 2022, jolloin se on lanseerannut uuden tuotteen toisensa jälkeen.

Keskiviikkona 3. elokuuta OnePlus oli jälleen asialla, tällä kertaa lanseeraamalla upouuden Android OnePlus 10T 5G -puhelimen.

OnePlus 10T on yrityksen uusin huippumalli, ja se on varsin ilmeistä, kun katsotaan lähemmin puhelimen teknisiä tietoja.

Vahvan suorituskyvyn ja erityisen jäähdytystekniikan lisäksi puhelimessa on erittäin tehokas latausjärjestelmä. Voit ladata puhelimen akun 1 prosentin varaustasosta 100 prosenttiin vain 19 minuutissa.

LUE MYÖS: Edullisessa puhelimessa on 900 LED-valoa


Vaikuttava pikalataus

Ei ole liioiteltua sanoa, että OnePlus 10T:n 4 800 mAh:n akku voidaan ladata uskomattoman nopeasti.

OnePlusin mukaan akku voidaan nimittäin ladata tyhjästä 100 prosentin virtakapasiteettiin vain 19 minuutissa, mikä on yrityksen historian nopein latausaika.

Tämä johtuu erityisesti 150 W:n SUPERVOOC Endurance Edition -lataustekniikasta, joka voi 10 minuutin latauksella antaa akkuun virtaa koko päiväksi. Jos puhelin kuitenkin on kytkettynä pistorasiaan yhteensä 19 minuutin ajan, se latautuu täyteen.

Salamannopeasta latauksesta nauttiminen edellyttää kuitenkin puhelimen mukana toimitettua SUPERVOOC-verkkolaitetta, ja puhelimen näytön pitää olla suljettuna latauksen aikana.

LUE MYÖS: Uusi Android-versio tulee pian

Kaksi eri hintaa

OnePlusin uudessa lippulaivapuhelimessa on joko 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa tai 16 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Edullisin malli maksaa 699 euroa, kun taas kalliimman ja nopeamman version hinta on 799 euroa.

Nopean latauksen lisäksi puhelimessa on muun muassa kestävä suoritin ja edistyksellinen jäähdytysjärjestelmä, joten se kestää pidempään käytettäessä vaativia pelejä ja sovelluksia.

Puhelimessa on myös Oxygen OS -käyttöjärjestelmää käyttävä 360-asteinen antenni, joka varmistaa erinomaisen kantaman, kolme eri kameraa ja paljon muuta.

OnePlus 10T 5G on ostettavissa 25. elokuuta 2022 alkaen.

LUE MYÖS: Kuulokkeet testaavat kuuloasi

Ehkä sinua kiinnostaa...