Nothing Phone 1
© Nothing

Edullisessa puhelimessa on 900 LED-valoa

Unohda iPhone ja Samsung. Seuraavassa puhelimessasi on läpinäkyvä taustapuoli, 900 LED-valoa, ja sen hinta on hieman yli 500 euroa. Katso täältä, miten nämä väitteet liittyvät toisiinsa.

perjantai 5. elokuuta 2022 teksti N. Ernst

Kun markkinoille tulee uusi puhelin, olemme tottuneet siihen, että se tulee joko Applelta, Samsungilta, Asusilta, Xiaomilta, Lenovolta, Huaweilta tai muulta tunnetulta tuotemerkiltä.

LUE MYÖS: Nyt se on täällä: Tällainen on uusi Android 12

Sen sijaan on harvinaista, että puhelin tulee täysin uudelta ja aiemmin testaamattomalta valmistajalta, joka tuo tuotteensa ensimmäistä kertaa markkinoille.

Näin on kuitenkin uusissa, hieman erikoisissa Nothing Phone 1 -puhelimissa.

Nothing Phone 1 -puhelimessa on selkeä taustapuoli, josta näet puhelimen komponentit. 

© Nothing

Taustalla kokeneita tekijöitä

Puhelimen taustavoimissa on mukana muun muassa yrittäjä Carl Pei, joka oli mukana perustamassa Oneplus-yritystä, joka tunnetaan erityisesti puhelimistaan ja lisävarusteistaan, kuten kuulokkeista.

LUE MYÖS: TESTI: OnePlus Buds Pro

Carl Pei jätti Oneplusin vuonna 2020 aloittaakseen Nothing-yrityksen. Nyt yrityksen ensimmäinen puhelin, Nothing Phone 1, on siis todellisuutta.

Puhelin muistuttaa monin tavoin ensimmäisiä Oneplus-puhelimia. Se on esimerkiksi edullinen, sen hinta on hieman päälle 500 euroa ja sen ulkomuoto on täysin totutusta poikkeava. 

900 LED-valoa valaisee puhelimen

Erityisesti taustapuolen ansiosta puhelin erottuu joukosta. Se on läpinäkyvä, joten näet suoraan puhelimen sisällä olevat osat.

LUE MYÖS: Googlen uudella sovelluksella vaihdat helposti iPhonesta Androidiin

Näet esimerkiksi akun ja langattoman latauskohdan. Nothingin mukaan graafisuus on mahdollisimman yksinkertaista ja aitoa. Markkinoiden muihin puhelimiin verrattuna se on joka tapauksessa erilainen.

Puhelimen taustapuoli on läpinäkyvä ja siinä on LED-valo, joka valaisee erilaisia kuvioita. 

© Nothing

Lisäksi taustapuoli on päällystetty 900 LED-valolla. Ne voivat valaista erilaisia kuvioita, joita Nothing kutsuu glyfeiksi. Eri kuvioita voidaan sitten yhdistää eri sovelluksiin ja henkilöihin.

Näin voit lisätä erilaisen kuvion puhelimesi eri yhteystietoihin, joten tunnistat soittajan nopeasti vain katsomalla puhelimen takana olevan valon kuviota.

Ei kilpaile parhaiden kanssa

Kuten sanottu, Nothingin uusi puhelin ei ole erityisen kallis tuttavuus. Se on keskiluokan puhelin, josta kertovat myös puhelimen tekniset tiedot. Hinta on alkaen 529 euroa.

LUE MYÖS: Google uudistaa Android Auton kokonaan

Hintaan sisältyy 128 Gt tallennustilaa, 8 Gt RAM-muistia, 120 Hz:n 6,55 tuuman OLED-näyttö ja kaksi kameraa: 50 megapikselin pääkamera ja 50 megapikselin ultralaajakulmakamera.

Alla olevalla videolla on lisätietoja puhelimesta.

Ehkä sinua kiinnostaa...