OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro

Uudet langattomat OnePlus-kuulokkeet voivat muun muassa testata kuuloasi.

© OnePlus

OnePlus-kuulokkeet testaavat kuuloasi

Matkapuhelinvalmistaja OnePlus on juuri julkaissut uudet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet, jotka voivat muun muassa testata kuuloasi.

perjantai 27. elokuuta 2021 teksti M. Lorentsen

Langattomia kuulokkeita on valtavasti ja eri malleissa on suuria eroja.

Joissakin on hyvä ääni, mutta heikko melunvaimennus ja yhdistettävyys, kun taas toisissa ääni on huonompi, mutta ne istuvat hyvin korviin. Siksi oikeanlaisten kuulokkeiden löytäminen voi olla vaikeaa.

Matkapuhelinvalmistaja OnePlus on lanseerannut upouudet langattomat kuulokkeet, joita pääsimme kokeilemaan. 

OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on melunvaimennus, moderni Bluetooth-yhteys ja monia muita mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Yhdellä toiminnoista kuulokkeiden ääntä voi säätää aivan erityisellä tavalla. Tekoälyn avulla kuulokkeet voivat nimittäin räätälöidä äänen kuuloosi sopivaksi.

LUE MYÖS: Näin käytät Bluetooth-yhteyttä

Älytoiminto testaa kuuloasi

OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on useita lisätoimintoja. Yksi niistä on OnePlus Audio ID, joka mukauttaa äänen sopimaan kuuloosi. Ominaisuuden avulla kuulokkeet voivat nimittäin testata kuuloasi.

Testi toimii samalla tavalla kuin testattaessa kuuloa lääkärissä. Erilaisia ääniä toistetaan tietyllä äänitasolla, ja jos kuulet äänen, paina painiketta.

Lopuksi näet grafiikan, joka havainnollistaa, miten korvasi kuulevat äänet, ja kuulokkeiden ääni mukautetaan kuulosi mukaan. 

Jos käytössäsi ei ole OnePlus-puhelinta, sinun on asennettava siihen liittyvä ilmainen Hey Melody -sovellus, jotta voit käyttää tätä toimintoa. Muuten toiminto löytyy kuulokkeiden asetuksista OnePlus-puhelimestasi.

LUE MYÖS: Kuulokkeet, joissa on sisäänrakennetut aurinkokennot

OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro:

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden melunvaimennus mukautuu ympäristön olosuhteisiin automaattisesti. Jos olet meluisassa tilassa, kuulokkeet vaimentavat enemmän kuin hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä. 

OnePlus Buds Pron älykäs melunvaimennus

Kuten monet muutkin modernit kuulokkeet, OnePlus Buds Pro tarjoaa myös melunvaimennusta. Kuulokkeiden automaattisesti ympäristöön mukautuva melunvaimennuskyky on mitattu 40 desibeliin asti.

Jos siis kävelet tiellä ja auto lähestyy, kuulokkeet säätävät automaattisesti melunvaimennusta niin, että auton melu vaimenee.

Toiminto on kuitenkin mahdollista kytkeä pois päältä haluttaessa ja voit itse hallita sitä, kuinka paljon melua vaimennetaan.

OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat saatavana mustana ja valkoisena, ja ne ovat jo myynnissä. Niiden hinta on noin 150 euroa. 

Ehkä sinua kiinnostaa...