Nyt voit käyttää ChatGPT:tä puhelimella. Näytämme, miten se toimii.
ChatGPT puhelimella:

Nyt voit käyttää ChatGPT:tä puhelimella. Näytämme, miten se toimii. 

© Shutterstock

Näin käytät ChatGPT:tä puhelimella

ChatGPT on valloittanut internetin myrskyn lailla, ja nyt tekoälyn saa myös puhelimeen sovelluksen muodossa. Katso tästä, miten tätä uutta sovellusta käytetään.

tiistai 15. elokuuta 2023 teksti N. Ernst

ChatGPT on uusi ja varsin kehittynyt chatbot-tekoäly, jolle esitetään kysymys kirjoittamalla ja joka sitten kirjoittaa vastauksen.

LUE MYÖS: ChatGPT: Kokeile chatbottia, josta kaikki puhuvat – suomeksi

ChatGPT:stä on tullut nopeasti erittäin suosittu.

ChatGPT:n kehittäjän OpenAI:n mukaan työkalulla on maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa käyttäjää, jotka käyttävät sitä kaikkeen mahdolliseen taivaan ja maan välillä.

Mikä ChatGPT on?

Lyhyesti sanottuna ChatGPT on tekoäly, algoritmi, joka perustuu suuriin ja monimutkaisiin tietomääriin, joita sille on syötetty. Näiden tietojen perusteella ChatGPT:tä koulutetaan jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin ja tarkemmin.

Voit esittää robotille kysymyksiä, keskustella sen kanssa tai pyytää sitä kirjoittamaan jonkin tekstin.

LUE MYÖS: Verkko on täynnä ChatGPT:ksi naamioituja haittaohjelmia

Voit esimerkiksi pyytää sitä kirjoittamaan tarinan, joka sisältää tiettyjä hahmoja tai juonenkäänteitä. Voit myös pyytää sitä kirjoittamaan analyyttisen tekstin kahden eri maan välisestä suhteesta, jossa on erityisiä painopistealueita. Se pystyy myös kirjoittamaan esittelyn tunnetusta henkilöstä. 

Vain mielikuvitus on rajana.

ChatGPT:n voi nyt ladata puhelinsovelluksena 

Tähän asti ChatGPT:tä on voinut käyttää vain tietokoneen selaimessa. Nyt voit kuitenkin ladata ChatGPT:n myös puhelinsovelluksena. 

Voit aina ottaa ChatGPT:n mukaasi, ja se vastaa kaikkiin kysymyksiisi, missä oletkin.

Lue myös: Microsoft haluaa murskata Googlen: Lisää chatbotin Bingiin.

Sovellus oli aluksi saatavana vain iPhoneen, mutta ChatGPT:n kehittäjä OpenAI on nyt tehnyt siitä myös Android-sovelluksen.

Sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmissä sovellus on ladattavissa ja käytettävissä ilmaiseksi. Näytämme tässä, miten sitä käytetään.

Näin käytät ChatGPT-sovellusta

Jotta voit käyttää ChatGPT:tä Android- ja iOS-laitteissa, lataa ja asenna sovellus ensin puhelimeesi. iPhone-sovellus löytyy täältä ja Android-sovellus täältä.

LUE MYÖS: 3 tekoälytyökalua, joilla luot sanoista kuvia

Kirjaudu sisään, kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen puhelimeesi. Voit kirjautua sisään eri tavoilla, esimerkiksi Google-tililläsi.

Nyt voit käyttää ChatGPT:tä puhelinsovelluksella
Tekoäly puhelimessa:

Tältä ChatGPT näyttää puhelimessa. 

© OpenAI


Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa ChatGPT-sovelluksen käytön puhelimellasi. 

Jos haluat kysyä jotakin tai antaa ChatGPT:lle tehtävän, kirjoita asiasi alareunan kenttään ja napsauta sen oikealla puolella olevaa nuolta. ChatGPT toimii erinomaisesti suomeksi ja monilla muilla kielillä. Jos kysyt suomeksi, saat myös vastauksen suomeksi. 

Sovelluksen erityisominaisuutena on mahdollisuus napsauttaa sivulla olevaa mikrofonia, jonka jälkeen voit esittää kysymyksesi tai ohjeesi puhumalla kirjoittamisen sijaan.

Näet yhteenvedon aiemmista ChatGPT-hauistasi ja -keskusteluistasi, kun napsautat kolmea viivaa yläkulmassa ja valitset sen jälkeen Historia. 

Ehkä sinua kiinnostaa...