nintendo switch 3

Nintendolta uusi ja erilainen konsoliratkaisu

Link ja Super Mario tekevät paluun uuden kannettavan pelikonsolin myötä.

torstai 27. lokakuuta 2016 teksti M. Jacobsen

Nintendo on julkistanut tietoja uudesta pelikonsolistaan, joka on eräänlainen klassisen Nintendo-koneen ja Game Boy/DS:n fuusio.

Uutuuslaite Nintendo Switch on kannettava konsoli, jonka voi yhdistää telakan kautta televisioon ja jota ohjataan langattomalla ohjaimella. Kun konsolia käyttää ilman televisiota, siihen kiinnitetään ohjainpäädyt ja laitetta käytetään käsikonsolina. Ohjainpäädyt voi myös jakaa kahden pelaajan kesken ja konsolissa on tukijalka, jonka avulla näytön saa sopivaan asentoon pöydällä.

Katso julkistus täällä:

Paljon Nintendo-herkkuja

Ensitietojen perusteella vaikuttaa siltä, että konsolikentille ilmestyy klassisia Nintendo-hahmoja. The Legend of Zelda: Breath of the Wild tulee olemaan rento yhdistelmä klassista Zeldaa ja The Elder Scrolls V: Skyrim -peliä. Ja jopa Skyrim itse vilahtaa julkaisuvideolla.

Videolla on myös lyhyt pätkä Mario Kart -pelistä, joka sattaa olla Mario Kart 8 päivitettynä versiona. Julkaisuvideolla vilahtaa myös klassisen Super Mario 64:n tyylinen Mario-peliuutuus.

nintendo switch 4

Kun kahdesta tulee yksi

Nintendolla on viime vuosina katseltu yhtiön viimeisimmän konsolin Wii U:n kehnoja myyntilukuja. Konsolia on pidetty epäonnistuneena laitteena, jossa on hyvät pelit. Nintendon käsikonsoli 3DS on sen sijaan myynyt kuin häkä. Nintendo Switchillä onkin nyt näytön paikka sekä mahdollisuus ponnistaa kahdesta aikaisemmasta konsolista ja luoda kokonaan uudenlainen konsolielämys.

Toistaiseksi ei vielä ole tarkempia tietoja Nintendo Switchin kokoonpanosta tai hinnasta, mutta ne selviävät viimeistään, kun laite julkaistaan maaliskuussa 2017.

Ehkä sinua kiinnostaa...