NES Classic Mini

Klassikkokonsoli sai miniversion

1980-luvun suosittu NES-konsoli tekee paluun miniversiona. Suoraan televisioon kytkettävä pelikonsoli sisältää valmiina monta klassikkopeliä.

maanantai 10. lokakuuta 2016 teksti A. Daugaard

Nintendo-faneille koittaa auvon päivät huomenna 11. marraskuuta, kun klassinen NES-pelikonsoli tulee saataville Nintendon alkuperäisen kotikonsolin miniversiona.

Nintendo Classic Mini kytketään suoraan televisioon pelikonsolin mukana tulevalla HDMI-kaapelilla. Pelikonsoli sisältää 30 esiasennettua NES-peliä, mukaan lukien sellaiset suositut klassikot kuten Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN ja Kirby’s Adventure.

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System -paketti sisältää pelikonsolin lisäksi HDMI-kaapelin, USB-kaapelin, joka antaa virtaa pelikonsolille. Virtalähde pitää hankkia erikseen, mutta tavallinen mobiililaturi kelpaa. Mukana tulee Nintendo Classic Mini: NES Controller -ohjaimen. Kimppapeliä varten voi hankkia toisen ohjaimen erikseen.

Minikonsoliin ei saa pelejä erikseen, eikä siinä voi käyttää vanhoja NES-pelejä. Myöskään vanhat ohjaimet eivät ole yhteensopivia, mutta sen sijaan Wii-pelikonsolin Classic Controller tai Classic Controller Pro -ohjaimia voi käyttää.

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System -paketti maksaa noin 80 euroa ja lisäohjaimen voi hankkia noin 20 eurolla.

Muun muassa tätä kultaista pelimuistoa pääsee kokemaan:

Ehkä sinua kiinnostaa...