Ozlo Sleep -nappikuulokkeet auttavat nukkumaan paremmin.
Zzzzzz:

Uudentyyppiset Ozlo Sleep -nappikuulokkeet auttavat nukkumaan paremmin. 

© Ozlo

Ozlo Sleep: Kuulokkeet, jotka auttavat nukkumaan

Ne sulkevat melun ulkopuolelle, tuudittavat uneen ja tunnistavat automaattisesti, kuinka hyvin olet nukkunut. Kuulostaa futuristiselta, mutta älykuulokkeet ovat jo olemassa.

tiistai 5. syyskuuta 2023 teksti N. Ernst

Tuskin mikään pilaa yöunet niin kuin kumppani, joka kuorsaa jatkuvasti, vaativasti ja äänekkäästi – riippumatta siitä, kuinka monta kertaa pyydät häntä kääntymään ympäri.

Saatat myös asua vilkkaasti liikennöidyssä paikassa, junaradan vieressä tai kenties alueella, jossa muut asukkaat, roska-auto, linnut ja muut ihmiset liikkuvat myös yöaikaan.

Kaikki tämä voi pilata yöunesi, jolloin heräät väsyneenä ja ärtyneenä.

Lue asiantuntijan neuvot: Millaiset kuulokkeet kannattaisi hankkia?

Kuulokkeet tuudittavat sinut uneen

Uusi tuote ratkaisee tämän ongelman. Ozlo Sleep -nimisten erityisten kuulokkeiden taustalla on kolme äänentoistoyhtiö Bosen entistä työntekijää.

LUE MYÖS: Miksi kannattaa vaihtaa langattomiin kuulokkeisiin?

Ozlo Sleep -kuulokkeet toimivat passiivisen melunvaimennuksen avulla. Siten ne suodattavat useimmat ärsyttävät äänet pois, aivan kuten tavalliset korvatulpat. 

Lisäksi ne voivat soittaa rauhoittavia ääniä tai valitsemaasi musiikkia.

Ne eroavat muista kuulokkeista siinä, että voit määrittää kuulokkeiden toiminnon eri unenvaiheiden mukaan.

Voit esimerkiksi asettaa kuulokkeet soittamaan musiikkia nukkumaan mentäessä. Kuulokkeet tunnistavat, kun olet nukahtanut, ja siirtyvät passiiviseen melunvaimennukseen, jotta voit nukkua ilman häiriöitä.

Ozlo Sleep

Kun et käytä kuulokkeita, voit ladata ne mukana tulevassa kotelossa. Akun kestoksi on määritetty 10 tuntia. 

© Ozlo

Rekistreröi unen laadun automaattisesti

Kuulokekotelo havaitsee myös huoneen lämpötilan ja valon, ja aamulla kuulokkeiden puhelinsovellus kertoo yhteenvedon siitä, miten nukuit, jotta voit säätää eri olosuhteita unesi optimoimiseksi.

Lisäksi kuulokkeet on suunniteltu käytettäväksi nukkuessasi ilman, että ne sattuvat korviin.

Kaiken muun lisäksi niissä on sisäänrakennettu herätystoiminto, jotta herätys ei häiritse kumppaniasi aamulla.

LUE MYÖS: Varo väärennettyjä lataussivustoja verkossa

Myynnissä Kickstarterissa

Uusia kuulokkeita ei ole tällä hetkellä saatavilla myymälöistä, vaan kuulokkeiden valmistajat ovat keränneet tilauksia Kickstarter-sivustolla, josta kiinnostuneet voivat tilata kuulokkeet etukäteen.

Kun tilauksia on riittävästi, kuulokkeet otetaan tuotantoon. Kiinnostuneita on tähän mennessä ollut yli 3 000, mikä tarkoittaa, että kuulokkeet voidaan ottaa tuotantoon.

Tuotannon odotetaan alkavan tämän vuoden lokakuussa, joten ensimmäiset asiakkaat voivat saada Ozlo Sleep -kuulokkeensa ennen joulua. Voit lukea lisää kuulokkeista Kickstarterin verkkosivustolta.

Entäpä yhden kuulokeparin hinta? Se on valitettavasti noin 250 euroa. Kysymys kuuluukin, ovat yöunesi tuon hinnan arvoiset?

Alla on Ozlon esittelyvideo uusista älykuulokkeista.

Ehkä sinua kiinnostaa...