Nainen, jolla on langattomat Jabra-kuulokkeet korvissa.
Nappikuulokkeet:

Langattomien kuulokkeiden suurtestissämme oli mukana sekä nappi- että sankakuulokkeita.

© Jabra

Miksi kannattaa vaihtaa langattomiin kuulokkeisiin?

Kaupoissa on runsaasti laadukkaita langattomia kuulokkeita. Nyt on aika vaihtaa vanhat johdolliset kuulokkeet uusiin. Kerromme siihen neljä hyvää syytä.

perjantai 11. helmikuuta 2022 teksti M. Østergaard Testredaktør

Monissa puhelimissa ei nykyään ole lainkaan kuulokeliitäntää.

Tähän on hyvä syy: Langattomista kuulokkeista on tullut niin hyviä, ettei puhelimen ja korvien välissä tarvitse roikkua ärsyttävää johtoa.

Matkapuhelimen langattomilla kuulokkeilla voit kuunnella musiikkia liikkeellä ollessasi ja vastata puheluihin helposti molemmat kädet vapaina, esimerkiksi autoa ajaessasi. 

Huippulaatu ja edulliset hinnat

Näiden kuuden testaamamme langattoman kuulokemikrofonin laadun osalta emme näe mitään syytä sille, että puhelimen ja korvien välille pitäisi jäädä johtoa. Äänen ja yhteyden laatu on vaikuttava. 

Saat langattomat kuulokkeet puhelimeesi alle sadalla eurolla, ja yhteys puheluissa ja musiikkia kuunnellessa on erinomainen. Kuten monessa muussakin asiassa, maksamalla langattomista kuulokkeista hieman lisää saat tietysti parempaa laatua ja enemmän ominaisuuksia.

Seuraavassa on neljä hyvää syytä vaihtaa vanhat, sotkeutuvalla johdolla varustetut kuulokkeet uusiin huippuluokan langattomiin kuulokkeisiin.

1. Vakaa Bluetooth-yhteys

Bluetooth-yhteys, joka on aiemmin saattanut olla hieman ailahteleva, on nykyään paljon vakaampi. 

Lisäksi monet eri tekniikat parantavat langattomien kuulokkeiden äänenlaatua. Esimerkiksi aptX pakkaa äänen tehokkaammin, joten äänenlaatu on parempi. 

Tarvitset aptX:n kuitenkin sekä kuulokkeisiin että kuuntelemaasi äänilähteeseen (esim. puhelin), jotta voit hyödyntää tätä ominaisuutta. 

> Lue myös:Näin Bluetooth toimii – ja näin sitä käytetään 

2. Puhelin ja langattomat kuulokkeet on helppo yhdistää

Puhelimen yhdistäminen langattomiin kuulokkeisiin on helpompaa kuin koskaan. 

Monet langattomat kuulokkeet voidaan jopa yhdistää Android-puhelimeesi suoraan – käytännössä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Google Fast Pair tekee sen puolestasi. 

Fast Pair käyttää Bluetooth LE -nimistä energiaa säästävää Bluetooth-versiota etsiessään jatkuvasti Bluetooth-laitteita, joiden kanssa puhelimesi voi muodostaa laiteparin. 

Hyväksy vain pariliitos puhelimellasi, ja olet valmis käyttämään uusia kuulokkeitasi muutamassa sekunnissa. 

Bluetooth-ääni ei tietenkään liity vain Android-puhelimiin, ja iPhonesta löytyy sama ominaisuus, kun iPhone yhdistetään Applen AirPods-kuulokkeisiin.

Langattomat Urbanista Miami -kuulokkeet
Urbanista Miami:

Tyylikkäät langattomat Urbanista Miami -kuulokkeet ovat mukana KotiMikro-lehden suurtestissä numerossa 4/2022. 

© Urbanista

3. Toimivat kaikkien laitteiden kanssa

Bluetooth löytyy niin iPadista, tietokoneesta kuin älytelevisiosta, ja uusimman suurtestimme kuulokkeita voi käyttää minkä tahansa tuotteen kanssa, jossa on Bluetooth-ominaisuus. 

Toista kahdesta testivoittajasta voi jopa käyttää tietokoneen kanssa ilman Bluetoothia pienen USB-sovittimen ansiosta.

> Lue myös: Kuuntele lempimusiikkiasi – täysin maksutta

4. Laaja valikoima eri hintaluokissa

Kaikissa hintaluokissa on valtava valikoima langattomia kuulokkeita. 

On makuasia, pidätkö vanhanaikaisista korvat peittävistä kuulokkeista vai korvaan työnnettävistä pienistä nappikuulokkeista. 

Nappikuulokkeissa on vaikuttavaa huipputeknologiaa, ja ne tuottavat upean äänen uskomattoman pienessä paketissa. Ne ladataan langattomasti asettamalla ne koteloon, jossa on kiinteä ladattava akku. Näin akku kestää täydet 24 tuntia tai pidempäänkin – täysin ilman johtoja.

Suurtesti: langattomat kuulokkeet

KotiMikron numerosta 4/2022 voit lukea kuuden langattoman kuulokemikrofonin suurtestimme. 

Malleja on jokaiseen budjettiin, ja ne jakautuvat tasaisesti nappi- ja sankakuulokkeisiin.

Testivoittaja on tanskalainen, ja se saa testissämme korkeat pisteet äänenlaadusta, materiaalin laadusta ja lisätoiminnoista.

> Lue koko suurtesti Etunurkasta tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...