Uusi Bing Chat
Uusi Bing Chat

Microsoftin uusi chatbotti Bing Chat on saatavana myös suomeksi nimellä Keskustelu.

© KotiMikro

Näin käytät Bing Chattiä tietokoneella ja puhelimella

Microsoftin vastine ChatGPT:lle, Bing Chat eli Keskustelu, on nyt julkaistu suurelle yleisölle. Lue tästä, miten tätä chatbottia käytetään sekä tietokoneella että älypuhelimella.

sunnuntai 14. toukokuuta 2023 teksti M. Lorentsen

Chatbotti Bing Chat on Microsoftin versio paljon keskustelua herättäneestä ChatGPT:stä, joka on viime vuoden aikana ollut kaikkien huulilla.

Chatbot kuuluu oikeastaan Bingin uuteen hakukoneeseen, ja tähän asti Bing Chat on ollut vain erityisellä odotuslistalla olevien henkilöiden testattavissa.

Asia on nyt vihdoin muuttunut, sillä Bing Chat on nyt kaikkien Windows-käyttäjien saatavilla. 

Lisäksi Microsoft on julkaissut Bing-sovelluksen sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille, joten voit käyttää chatbottia myös puhelimella.

LUE MYÖS: Tämän vuoksi kannattaa harkita Bingin käyttöä

Näin Bing Chat -keskustelu toimii

Kun Microsoft lanseerasi aiemmin tänä vuonna uuden Bingin, siinä keskityttiin uuteen ja parannettuun hakukoneeseen. Sitä on nyt täydennetty myös OpenAI:n tekoälyllä, joka on maailmanlaajuisen ChatGPT-chatbotin taustalla oleva yritys.

Robotin nimi on Bing Chat (Keskustelu) ja se muistuttaa paljon ChatGPT:tä: Esität kysymyksen, jonka jälkeen saat vastauksen, joka perustuu robotin tietoihin ja verkkohakuihin. 

Bing Chat näyttää vastauksessa myös jatkuvasti lähdetietoja, joten voit helposti tarkistaa faktat ja lukea lisätietoja verkkosivuilta.

Kun aloitat keskustelun Bing Chatin kanssa, voit valita, käytetäänkö keskustelussa luovempaa, tasapainoisempaa vai tarkempaa keskustelutyyliä.

LUE MYÖS: ChatGPT: Kokeile chatbottia, josta kaikki puhuvat

Bing Chat on suoraan hakukoneeseen lisätty ChatGPT
Bing Chat:

Pääset Bing Chatiin suoraan Bingin ylävalikosta kohdasta Keskustelu. Sieltä voit helposti vaihtaa chatbot-keskustelun ja verkkohaun välillä. 

Näin käytät Bing Chattiä tietokoneella ja puhelimella

Bing Chattia voivat käyttää kaikki tietokoneen tai älypuhelimen käyttäjät, ja käyttäjän tarvitsee vain kirjautua sisään Microsoft-tilillä. 

Tietokoneella on käytettävä Microsoftin omaa Edge-selainta, joka on esiasennettu kaikkiin Windows-tietokoneisiin. 

Voit siirtyä Bingin Chatiin kirjoittamalle Edge-selaimeen osoitteen bing.com/chat, niin olet valmis chatbotin käyttöön. 

Voit myös avata Bing Keskustelun Edge-selaimen oikeassa reunassa olevasta sivupaneelista pikavalinnalla Ctrl+Shift+ tai napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä B-merkkiä.

Jos haluat käyttää Bing Chatia älypuhelimellasi, lataa Bing-sovellus Android- tai iPhone-puhelimeen. Sovelluksen nimi on Bing: Chat with AI & GPT-4, ja löydät sen Google Play Kaupasta tai App Storesta, ja voit käyttää chatbottia aivan kuten tietokoneella.

Voit myös luoda omia kuvia tekoälyn avulla suoraan uudessa Edgessä. Katso täältä, miten se onnistuu

Ehkä sinua kiinnostaa...