Tarkista verkkosivun turvallisuus

Verkkopalvelussa voi helposti tarkistaa sivustojen luotettavuuden.

Vältä verkkoansat

Tietoturvayhtiö Trend Micron verkkotyökalun avulla voit tarkistaa tuntemattoman sivuston ennen kuin siirryt sille.

perjantai 7. joulukuuta 2018


Asialliselta vaikuttava sivusto saattaa sisältää ikävän yllätyksen ja tartuttaa tietokoneelle haittaohjelman, josta voi olla hankala päästä eroon ja joka saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa isoja vahinkoja.

Eksymisen haitalliselle sivustolle voi kuitenkin helposti estää tarkistamalla sivusto ennen kuin siirtyy sille.

Tarkista sivusto ennen sen avaamista  

Tietoturvayhtiö Trend Micron verkkotyökalun avulla voi tarkistaa verkkosivut haittaohjelmien varalta. 

Tarkistuspalvelua on helppo käyttää. Kirjoita tarkistettava osoite ja valitse sitten Check now, niin palvelu kertoo, onko sivusto luotettava, epäilyttävä vai vaarallinen. 

Saat tietoturvaluokituksen lisäksi tietää, mihin sivustoa käytetään ja voit näin selvittää sivuston sisällön ennen sen avaamista.

Tarkista verkkosivun turvallisuus

Kirjoita tarkistettava osoite Is it safe -ruutuun ja valitse Check now, niin saat arvion sivuston luotettavuudesta.

> Kokeile Trend Micron tarkistuspalvelua

Alta voit ladata ilmaiseksi KotiMikron artikkelin, jossa esitellään Trend Micron palvelun käyttöä.

Artikkeli on esimerkki monista oppaista, joita KotiMikron tilaaja saa Etunurkassa oleviin ohjelmiin. Pääset tilaajaksi ja saat Etunurkan käyttöösi jo 3,90 eurolla.

KotiMikro suosittelee: Ota käyttöön
kattava tietoturvapaketti

Rikolliset käyttävät kaikkia mahdollisia menetelmiä huijatakseen sinulta rahaa ja saadakseen tietokoneesi hallintaansa sekä päästäkseen käsiksi tietoihisi.

Kiristyshaittaohjelmat ja muut tietoturvauhat vaanivat verkossa jatkuvasti uusia uhreja. Haittaohjelmat hyödyntävät haavoittuvuuksia, joiden kautta haittaohjelma pääsee käsiksi luottamuksellisiin tietoihin ja voi myös ottaa laitteen kokonaan hallintaansa.

Paras suojautumiskeino hyökkäyksiä vastaan on varmistaa, että asennettuna on ajan tasalla oleva tietoturvaohjelmisto, joka suojaa verkosta tulevilta hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta.

KotiMikro on koonnut valikoiman tehokkaita ohjelmia kattavaksi tietoturvapaketiksi. Ohjelmat ovat asiantuntijoiden valitsemia sekä tarkastamia, ja ohjelmista on aina saatavilla tuorein versio.

Lisäksi keskeisimmistä ohjelmista on myös ladattavana vaihe vaiheelta etenevä opastus, jonka avulla ohjelman saa helposti käyttöön.

> Nyt voit tilata KotiMikron ja saada Etunurkan laajan ohjelmakirjaston käyttöösi jo 3,90 eurolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...