Uusi Yoga Book 9i ei ole kuten muut tietokoneet.
Lenovo Yoga Book 9i

Uudessa Yoga Book 9i -mallissa voit valita, haluatko erittäin suuren näytön sovelluksia varten vai käytätkö näyttöä näppäimistönä. 

Lenovo Yoga Book 9i:ssa ei ole erillistä näppäimistöä, vaan lisänäyttö

Jos etsit erikoistietokonetta, joka ei ole kuin muut, Lenovon uusi Yoga Book 9i on oikea valinta Siinä ei nimittäin mikään ole niin kuin tavallisesti.

tiistai 17. tammikuuta 2023 teksti N. Ernst

Unohda kaikki, mitä luulet tietäväsi kannettavan tietokoneen ulkonäöstä. Lenovon uusi Yoga Book 9i on nimittäin täysin erilainen kuin muut tietokoneet. 

LUE MYÖS: Analysoi virtsasi puhelimella

Siinä missä tietokone koostuu yleensä näytöstä ylhäällä ja näppäimistöstä ja hiirestä alhaalla, Lenovon uudessa hybridikoneessa on sen sijaan kaksi kosketusnäyttöä.

Lenovo Yoga Book 9i -tietokonetta voi käyttää monin eri tavoin.
Yoga Book 9i:

Lenovo-tietokonetta voi käyttää monin eri tavoin, ja voit käyttää sekä mukana toimitettua näppäimistöä että alemman näytön virtuaalinäppäimistöä. 

© Shutterstock


Sen ansiosta tietokonetta voi käyttää monilla eri tavoilla, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. 

Voit esimerkiksi asettaa tietokoneen pystyyn sen pitkälle sivulle mukana tulevan suojakannen avulla, jolloin saat suuren ja leveän näytön, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvien katseluun.

LUE MYÖS: Parhaat puhelimet juuri nyt

Voit asettaa sen suojakannen avulla myös pystyyn, jolloin näyttö on korkea ja ohjelmille ja ikkunoille on reilusti tilaa. Käytä siinä tapauksessa mukana toimitettua Bluetooth-näppäimistöä ja hiirtä – tai käytä sormiasi tietokoneen ohjaamiseen.

Suuri näyttö – suuri hintalappu

Uutta tietokonetta voidaan kuitenkin käyttää myös normaalissa kokoonpanossa, jossa se on avattuna tavallisen tietokoneen tavoin, jolloin alanäytöllä näkyvät kosketusnäppäimistö ja kosketuslevy.

Voit käyttää tietokonetta eri tavoin sen mukaan, mitä teet: katseletko elokuvia, käsitteletkö tiedostoja vai selaatko sosiaalista mediaa.

Tässä on Lenovon uusi Yoga Book 9i
Lenovon uusi Yoga Book 9i

Kun käytät mukana toimitettua näppäimistöä tällä tavoin, saat runsaasti näyttötilaa. Tietokone pysyy paikallaan mukana tulevan suojakannen avulla, jonka voi asetaa eri tavoin. 

© Lenovo


Uusi tietokone esiteltiin tämän vuoden suurilla CES-teknologiamessuilla Las Vegasissa, eikä sitä ole vielä mahdollista ostaa tai nähdä kaupoissa. 

Se tulee kuitenkin myyntiin kesäkuussa, ja tietokoneen hinta tulee olemaan reilut 2 000 euroa.

LUE MYÖS: Kokeile chat-robottia, joka vastaa lähes kaikkiin kysymyksiisi

Saat vastineeksi peräti kaksi 13,3 tuuman OLED-näyttöä, 16 Gt RAM-muistia ja täysin uuden Intel-prosessorin. Tästä näet luettelon tietokoneen teknisistä tiedoista:

  • Muisti: 16 Gt RAM-muistia
  • Prosessori: Intel 13. Gen Core i7-U15
  • Tallennustila: Jopa 1 Tt
  • Resoluutio: 2,8 K
  • Näytön koko: 13,3" (16:10)
  • Paksuus: 16 mm
  • Paino: 1,38 kg

Voit katsoa videoarvostelun tietokoneesta täältä saadaksesi käsityksen siitä, miten se toimii ja millä eri tavoin voit käyttää sitä.

Ehkä sinua kiinnostaa...