Maksutonta pc-optimointia – viritä pc vauhtiin.

Hidastelevaan tietokoneeseen on yksi ohjelmallinen lääke – optimointi! Pätevä ja maksuton optimointiohjelma tietokoneelle on Ashampoo WinOptimizer.

Tietokoneen suorituskyvyn optimointi: Viritä hidas pc taas vauhtiin

Ashampoo WinOptimizer kokoaa yhteen pakettiin laajan valikoiman hyödyllisiä siivoustoimintoja, joiden avulla saat tuunattua tietokoneesi kauttaaltaan parhaaseen mahdolliseen vireeseen.

torstai 11. lokakuuta 2018 teksti S. Nielsen


Tietokoneen käytössä on oleellista, että kokoonpano toimii niin, ettei sen toimintaan tarvitse kiinnittää huomiota vaan voi keksittyä itse tekemiseen.  

Käytön myötä tietokone kuitenkin hidastuu vääjäämättä. Koneen hidastelu on yleensä yksi ärsyttävimmistä häiriötekijöistä. 

Koneen odottelu ei silti aina ole välttämätöntä, eikä suorituskyvyn parantaminen edes vaadi uusien komponenttien, saati uuden tietokoneen hankkimista.

Tietokoneen yleistä suorituskykyä voi usein parantaa optimointiohjelmalla. 

Optimointi tehostaa pc:n toimintaa 

Windowsissa on valmiina useita toimintoja, joilla tietokoneen suorituskykyä saa tehostettua muutamalla hiiren napsautuksella.

Huoltoon ja ylläpitoon voi käyttää myös työkalua, jolla voi jopa automatisoida huoltotoimet. 

Ashampoo WinOptimizer on jo vuosia ollut yksi suosituimmista optimointiohjelmista. Suosiolle on syynsä, sillä ohjelma on erittäin kattava ja myös kiitettävän helppokäyttöinen. 

Ashampoo WinOptimizer kokoaa yhteen pakettiin laajan valikoiman hyödyllisiä siivoustoimintoja, joiden avulla saat tuunattua tietokoneesi kauttaaltaan parhaaseen mahdolliseen vireeseen.

WinOptimizerin lisäksi ei juuri muita optimointiohjelmia kaipaa, sillä WinOptimizer sisältää lähes kaikki mahdolliset toiminnot, joilla Windows-järjestelmää voi ylläpitää. 

Toimintoja ovat muun muassa tarpeettomien tiedostojen raivaus, käynnistyksen tehostaminen, ohjelmien asennuksen poisto ja Windowsin tietoturva-asetukset.

Ashampoo WinOptimizer optimoi pc:n suorituskyvyn

Ashampoo WinOptimizer optimoi pc:n suorituskyvyn helposti, nopeasti ja turvallisesti. 

WinOptimizerilla pc:n optimointi on helppoa

Ashampoo WinOptimizerin asennuksen ja rekisteröinnin jälkeen ohjelma on valmis tarkistamaan tietokoneen ja suorittamaan optimoinnin. 

Käynnistä ensimmäinen tarkistus valitsemalla Analysoi nyt. Tarkistettavia kohteita voit muuttaa ohjelmaikkunan vasemman reunan valikon kautta.

KotiMikro on laatinut oppaan, jossa neuvotaan Ashampoo WinOptimizerin käyttöönotto ja esitellään vaiheittain ohjelna tärkeimmät toiminnot. 

Oppaan ja ohjelman voit ladata KotiMikro.fi-sivuston Etunurkka-palvelusta. 

> Vain KotiMikron tilaaja voi ladata ohjelmia ja oppaita Etunurkasta. Täällä olevalla tarjouksella pääset Etunurkan käyttäjäksi jo 3,90 eurolla.

Tuntuuko myös puhelimesi olevan hitaalla? Lue, kuinka puhelimen ärsyttävä hidastelu saattaa johtua esiasennetuista sovelluksista.

Ehkä sinua kiinnostaa...