Google Trips

Google Trips on matkailijan apuri.

Google Trips auttaa lomamatkan suunnittelussa

Googlen Trips-sovellus on puhelimessa toimiva matkaopas, jonka avulla hallitset kaikki lomamatkan yksityiskohdat lipuista majoitukseen ja nähtävyyksiin.

tiistai 27. kesäkuuta 2017 teksti M. Flinck

EU:n uusien verkkovierailusääntöjen ansiosta mobiilidata ei tee valtavaa lovea lomabudjettiin, kun lomakohteena on EU-maa.

Tästä aasinsillasta päästään luontevasti Googlen Trips-sovellukseen, jonka avulla voi suunnitella ja järjestää lomamatkaansa entistä kätevämmin, kun käytössä on Google-tili.

Lue uusista verkkovierailusäännöistä täältä.

Trips-sovellus osaa muun muassa hakea Gmail-postistasi lentoliput ja muut matkustusasiakirjat ja tarjota lisätietoja matkakohteesta, lentoajoista ja hotellivarauksista.

Google Trips tutustuttaa matkakohteeseen

Sovellus kertoo ajankohtaisia tietoja tulevan matkakohteen tarjoamista aktiviteeteista. Nähtävyyksiä voi luokitella sisä- ja ulkotiloihin tai lapsiystävällisiin. Ravintoloista on myös lukuisia vinkkejä.

Jokaisesta nähtävyydestä on lyhyt tietoisku ja käyttäjien arvioita, joten kyse ei ole mainoksista vaan kokemukseen perustuvasta tiedosta. Ja nähtävyyksiä voi tietenkin tallentaa listaan myöhempää tarkastelua varten.

Trips-sovelluksen yksi hyödyllisimpiä ominaisuuksia on offline-käyttö. Se voi tulla tarpeen varsinkin matkustettaessa EU:n ulkopuolella, missä mobiilidata voi tulla todella kalliiksi.

Sovellukseen voi ladata kaikki matkaa koskevat tiedot, jotka ovat sitten käytettävissä perillä matkakohteessa, vaikka nettiyhteyttä ei olisi saatavana.

Google Trips on ladattavissa Androidille ja iOSille.


HUOM: Google sulkee Google Trips -palvelun ja sovellusta ei enää päivitetä 5. elokuuta 2019. Tripsin sijaan voi käyttää Google Matkat -palvelua tai Kayak-sovellusta, joka on saatavana Androidille ja iPhonelle.


Ehkä sinua kiinnostaa...