Katsele lomamuistoja televisiosta
Katsele lomamuistoja televisiosta

DVDStyler-ohjelman avulla saat enemmän irti puhelimella kuvaamistasi videoista.

© Shutterstock

Ota enemmän irti videoistasi

Matkapuhelimella kuvatut videot jäävät helposti puhelimen muistikortille tai tietokoneen kiintolevylle, mutta näppärällä sovelluksella saat tallenteista paljon enemmän irti.

keskiviikko 10. elokuuta 2022 teksti M. Lorentsen

Nykyisin videoiden kuvaaminen on todella helppoa. Useimmissa matkapuhelimissa on tehokas kamera, jolla voi tallentaa korkearesoluutioisia videoita muutamalla sormen napautuksella.

Lomamuistot ja muut tapahtumat on siis helppo tallentaa, mutta tallenteet voivat nopeasti kasaantua puhelimen sisäiselle muistikortille, tietokoneen kiintolevylle tai pilvitallennuspalveluun.

Videoilla on taipumus jäädä lojumaan näihin paikkoihin sen sijaan, että niitä jaettaisiin ystävien ja perheen nähtäväksi. Kätevän tietokoneohjelman avulla voit kuitenkin tehdä videopätkistäsi vaikuttavia DVD-elokuvia.

LUE MYÖS: Valitse paras ulkoinen DVD-asema

Muunna videotallenteesi DVD-elokuviksi

Ystävien kokoontuessa videoita näytetään monesti kädestä toiseen kiertävän puhelimen ruudulta. Se on kuitenkin hankalaa, ja voi olla vaikea nähdä, mitä pienellä näytöllä tapahtuu.

DVDStyler-ohjelman avulla voit kokea upeat elämykset uudelleen television suurelta ruudulta ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Ohjelma mahdollistaa omien DVD-elokuvien tekemisen matkapuhelimella kuvatuista videoista.

Valitse vain malli, jonka pohjalta alat työskennellä. Sen jälkeen voit luoda upean DVD-valikon haluamallasi tavalla. Kun DVD-valikko on suunniteltu, voit helposti lisätä ohjelmaan videoleikkeitä ja valokuvia suoraan Windowsin Resurssienhallinnasta.

LUE MYÖS: Tee sukukirja helposti tietokoneella

Lataa DVDStyler Etunurkasta

Voit lukea DVDStyleristä lisää KotiMikro-lehden numerosta 14, jossa on myös yksityiskohtaiset ohjeet DVD-elokuvien tekemiseen ohjelman avulla. Voit ladata ohjelman ilmaiseksi Etunurkasta, jos olet KotiMikro-lehden tilaaja.

Lataa ohjelma Etunurkasta napsauttamalla tätä linkkiä. Etunurkasta löydät myös PDF-version artikkelista ja ohjelman ohjeet.

Jos et vielä ole KotiMikron tilaaja, voit tehdä tilauksen tästä.

Tilaajana pääset Etunurkkaan, jossa on runsaasti hyödyllisiä ohjelmia ja työkaluja.

LUE MYÖS: Tee oma sovellus viidessä minuutissa

Ehkä sinua kiinnostaa...