Nyt entistä useampi saa Windows 11:n tietokoneelleen
Onko nyt sinun vuorosi?

Ensimmäiset ovat saaneet Windows 11:n käyttöönsä Windows Updaten kautta, ja nyt on seuraavan suuren ryhmän vuoro.

Nyt entistä useampi saa Windows 11:n tietokoneelleen

Nyt voit ryhtyä pitämään silmällä Päivittäminen ja suojaus -kohtaa Windowsin asetuksissa. Microsoft on alkanut lähettää PC Health Check -työkalua ja Windows 11:tä yhä useammille tietokoneille.

keskiviikko 3. marraskuuta 2021 teksti H. Rasmussen

Kun Microsoft tuo markkinoille uuden, suuren Windows-päivityksen tai uuden Windows-version, kuten Windows 11:n kohdalla, päivitys tehdään vaiheittain, jotta yrityksen palvelimet pysyvät mukana.

Microsoft on juuri ilmoittanut, että yritys on nyt valmis Windows 11:n käyttöönoton seuraavaan vaiheeseen.

Jos Windows 11 -käyttöjärjestelmää ei ole vielä tarjottu sinulle Windows 10:n asetuksissa, voi olla, että odotuksesi on pian ohi.

> Lue lisää Windows 11:stä täältä

Tietokoneesi täytyy olla ajan tasalla

Saat kuitenkin Windows 11 -päivityksen vain, jos Windows 10 -versiosi on 2004 tai uudempi ja jos olet asentanut syyskuun tietoturvapäivitykset.

Lisäksi tietokoneesi laitteiston on luonnollisesti täytettävä Windows 11:n vaatimukset, jotka ovat tiukanpuoleiset.

Helpoin tapa on avata Windows 10:n asetukset, valita Päivittäminen ja suojaus ja tarkistaa ja asentaa saatavana olevat päivitykset. Sitten olet valmis Windows 11:tä varten. 

> Lue myös: Näin hyvä tietokoneesi on oltava, jotta saat Windows 11:n käyttöösi

Windows 11 -työkalu lähetetään kaikille

Samalla Microsoft on juuri vahvistanut, että PC Health Check -työkalu, jolla tarkistetaan, pystyykö Windows 11:n asentamaan tietokoneelle, lähetetään nyt kaikille Windows 10:n omistajille Windows Updaten kautta.

Se ilmestyy tietokoneellesi päivityksenä nimellä KB5005463. Jos et ole kiinnostunut tästä työkalusta, voit vain poistaa tämän päivityksen.

Työkalun uudessa versiossa on nyt myös pieniä diagnostiikkatyökaluja, jotka kertovat, miten tietokoneesi toimii.

Microsoft pakottaa PC Health Check -työkalun tietokoneellesi
PC Health Check:

PC Health Checkin uusi versio, joka on pian tulossa tietokoneellesi, sisältää myös pieniä diagnostiikkatyökaluja, joiden avulla saat käsityksen tietokoneesi tilasta.


Vaikka Microsoftin työkalun pakkoasennus tietokoneellesi saattaa tuntua määräilevältä, sen tarkoitus on kuitenkin hyvä.

Sen sijaan, että saisit vain tiedon, ettei tietokoneellasi voi käyttää Windows 11:tä, tai että odottaisit turhaan käyttöjärjestelmää Windows Updatessa, voit selvittää työkalun avulla tarkalleen, mitä tietokoneeltasi puuttuu, ennen kuin voit asentaa uuden Windows-version.

Lataa Windows 11 jo tänään

Jos tietokoneellesi pystyy asentamaan Windows 11 -käyttöjärjestelmän, sinun ei tarvitse enää odotella jonon perällä, että Microsoft tarjoaa sen sinulle.

Etunurkasta löytyvän Windows 11 Installation Assistant -työkalun avulla voit ohittaa jonon ja ladata Windows 11:n jo tänään.

> Lue myös: Päivitimme Windows 11 -versioon – näin helppoa se oli

Ehkä sinua kiinnostaa...