Tarkista terveydentilasi puhelimen avulla
Vivoo:

Ilmaissovelluksen ja erityisen testiliuskan avulla voit testata terveydentilasi kotona. Siihen tarvitaan vain virtsanäyte, josta saadaan 11 mittaustulosta terveydestäsi. 

© Vivoo

CES 2022: Tarkista terveydentilasi puhelimen avulla

Säännöllisiä terveystarkastuksia voidaan tulevaisuudessa täydentää. Edullisella testisarjalla voit itse tarkistaa tärkeät terveystiedot puhelimen avulla.

torstai 13. tammikuuta 2022 teksti L. Jonasson CES 2022, Las Vegas

Lääkärissä käynniltä silloin, kun jotakin sattuu, tai pakolliselta vuosittaiselta lääkärintarkastukselta ei todennäköisesti voi välttyä tulevaisuudessakaan.

Uusi teknologia tarkoittaa kuitenkin sitä, että monet rutiinitarkastukset voidaan pian tehdä itse kotona.

Las Vegasin CES 2022 -teknologiamessuilla esiteltiin paljon uusia tuotteita, joiden avulla omaa terveyttä voidaan seurata paljon laajemmin kuin mihin erilaiset urheilukellot ja kuntomittarit pystyvät.

> Lue myös: Mikä on älykello?

Nopea terveystarkastus Vivoo-kotitestillä 

Yksi merkittävimmistä uutuuksista on Vivoo, johon kuuluu matkapuhelinsovellus ja testiliuska virtsanäytettä varten.

Sovellus on ilmainen, mutta testiliuskat täytyy ostaa Vivoolta joko tilaamalla tai yksittäin noin 5,5 euron kappalehintaan.

Vivoo mittaa terveyttä 11 mittaustuloksen kautta ja antaa sen jälkeen vinkkejä  terveydentilan optimointiin esimerkiksi ruokavalion ja liikunnan avulla. 

Vivoo mittaa terveyttäsi suoraan puhelimella.
Vivoo:

Vivoo-testipakkaus purettuna ja käyttövalmiina. Se koostuu testiliuskasta, joka luetaan mukana toimitetulla sovelluksella virtsanäytteen ottamisen jälkeen.

© KotiMikro

Näin testaat itsesi Vivoolla

Kun olet asentanut sovelluksen, joka on valitettavasti toistaiseksi saatavilla vain englanniksi, ja täyttänyt tarvittavat tiedot, kuten iän, painon, pituuden, kuntotason sekä alkoholin ja nikotiinin käytön, olet valmis itse testiin.

Testiliuskalle pissataan muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen odotetaan kaksi minuuttia.

Sitten liuskan värilliset kentät skannataan puhelimen Vivoo-sovelluksella, joka kertoo hetken kuluttua erilaisia tietoja terveyteen liittyvistä asioista.

> Lue myös: Uusi tulostin kirjoittaa suoraan ihollesi

Testiliuska virtsanäytteen jälkeen valmiina luettavaksi Vivoo-sovelluksen erityisellä skannaustoiminnolla.
Vivoo:

Testiliuska virtsanäytteen jälkeen valmiina luettavaksi Vivoo-sovelluksen erityisellä skannaustoiminnolla. Sovellus analysoi terveydentilan testiliuskan värien perusteella.

© KotiMikro

Maksani voi hyvin!

Tein testin ja sain muun muassa tietää, että keskimääräisen fyysisen hyvinvointini arvioidaan olevan 7,5 asteikolla 0–10. 

Näin joulun jälkeen sain ilokseni kuulla, että maksa-arvoni ovat huippuluokkaa, kun taas munuaiset saivat kahdeksan pistettä kymmenestä.

Toisaalta minun pitäisi ehdottomasti juoda tänään enemmän vettä, koska kärsin hieman nestehukasta ja pH-arvoni ei myöskään ole aivan kohdallaan, mikä saattaa liittyä nestehukkaan. 

Lisäksi tarjolla on paljon muuta tietoa. 

Testitulokset Vivoo-sovelluksessa.
Vivoo-sovellus:

Näin testitulosten yhteenveto esitetään sovelluksessa. Napauttamalla yksittäisiä pistemääriä saadaan tarkemmat tiedot annetuista pisteistä. Tulokset kertovat, että sain water-kohdassa vain viisi pistettä kymmenestä, eli minulla oli testihetkellä lievää nestehukkaa.

© KotiMikro


Voit lukea Vivoon sivustolta lisää tuotteesta ja tilata testiliuskoja.

Kuten sanottu, kaikki on saatavilla englanniksi, joten alkuun pääseminen ja tulosten ymmärtäminen vaatii hieman kielitaitoa. 

> Voi lukea lisää tarinoita vierailustamme CES-messuilla Las Vegasissa täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...