Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch

Oman tyylinsä voi viimeistellä Samsung Galaxy Watchin eri rannekevaihtoehdoilla. Myös tavallisia kellon rannekkeita voi käyttää.

© Samsung

Samsung Galaxy Watch – soita, viestittele ja elä terveesti kellollasi

Samsungin uudella Galaxy Watch -älykellolla voi soittaa puheluita ja viestitellä ilman älypuhelinta.

tiistai 21. elokuuta 2018


Samalla kun Samsung esitteli Samsung Galaxy Note9 -huippupuhelimensa yhtiö esitteli myös uuden älykellonsa.

Samsung Galaxy Watch on askel eteenpäin aiemmista malleista, kuten Gear S3:sta, tarjoten entistä pitempää akkukestoa, 4G-yhteydet sekä uudet terveys- ja liikuntatoiminnot.

Galaxy Watch julkaistaan kahtena versiona ja kolmena värivaihtoehtona: 46 millimetrin malli Silver-värissä sekä 42 millimetrin malli Midnight Black ja Rose Gold -väreissä. Lisäksi saataville tulee uusia personoitavia rannekevärivaihtoehtoja.

Galaxy Watchin parannettu akkukesto yltää yli 80 tuntiin. 46 millimetrin versiossa, eli jopa yli kolme päivää normaalikäytöllä. Vähällä käytöllä luvataan jopa 168 tuntia.

Pienemmän 42 millimetrin version luvataan jaksavan yhdellä latauksella 2-3 päivää ja vähällä käytöllä jopa 120 tuntia. 

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch

Galaxy Watch on saatavana Silver-värissä 46 millimetrin kokoisena sekä Midnight Black- ja Rose Gold -värissä 42 millimetrin kokoisena. Oman tyylin viimeistelee valikoima silikoni-, nahka-, ja kangasrannekevaihtoehtoja. Standardin rannekeliitännän ansiosta kellossa voi käyttää myös tavallisia rannekkeita.

© Samsung

Hyvinvointikello

Galaxy Watch on kehitetty hyvinvointia silmällä pitäen. Laitteessa on muun muassa stressinhallintatoiminto, joka tunnistaa korkeat stressitasot ja tarjoaa vinkkejä rauhoittavista hengitysharjoituksista. 

Uusi, aiempaa kehittyneempi unenseuranta taas helpottaa kaikkien unen tasojen seurantaa, mukaan lukien REM-unisyklit.

Uni- ja stressiseurannan ohella Galaxy Watchissa on uusia kuntoilutoimintoja terveystavoitteiden saavuttamiseen.

Yhdysrakenteisen sykemittarin ja gps-toiminnon sekä Under Armourin ja Speedon treenisovellusten avulla käyttäjät voivat seurata harjoituksiaan juostessa, uidessa ja kuntosalilla.

Galaxy Watch tunnistaa yhteensä 39 erilaista harjoittelutapaa, joihin lukeutuu 21 uutta sisätreenilajia.

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch -kellossa on yhdysrakenteinen sim-kortti eli eSIM, joten kello ei tarvitse puhelinta puheluihin eikä viesteihin. Operaattorilta vaaditaan eSIM-tuki. 

Puhu ilman puhelinta

Galaxy Watch tukee eSIM-tekniikkaa, joten käyttäjä voi jättää puhelimensa kotiin ilman pelkoa tärkeän puhelun tai viestin ohittamisesta. 

Kellon yhdysrakenteinen eSIM ja 4G-yhteydet yhdistettynä pidennettyyn akunkestoon mahdollistavat aiempaa laajemman toiminnan myös ilman älypuhelinta. Käyttäjät voivat vaikkapa soittaa puhelun juoksulenkiltä tai lähettää viestin uima-altaasta.

Lue myös: eSIM – sim-kortin sähköinen versio on mullistava uudistus

Telia on ensimmäinen operaattori, joka tukee Galaxy Watchin ja muiden laitteiden eSIM-korttia. Samsung Galaxy Watch on ensimmäinen Telian verkossa käyttöönotettava älylaite, joka toimii yhdysrakenteisella eSIM-tekniikalla.

Aika näkyy aina

Uutuuskellossa on edelleen pyöreä kellotaulu ja pyörivä kellokehä, ja kellotaulu näkyy Always On Display -ominaisuuden ansiosta myös kellon ollessa lepotilassa. 

Älykello näyttää siis ranteessa tavalliselta kellolta. Uutena ominaisuutena Galaxy Watch -kellotaulujen viisarit on varjostettu luomaan entistä vahvempaa vaikutelmaa syvyydestä ja analogisuudesta, käyttäjän niin halutessa. 

Lisäksi Galaxy Watch tarjoaa sotilastason kestävyyttä, Corning Gorilla Glass DX -lasin ja 5 ATM -vedenpitävyyden.

MIL-STD-810G-sertifiointi kattaa kosteustiiveyden, korkeiden korkeuksien kestävyyden ja upotuksen.

Molemmat mallit ovat turvallisia käyttää sateessa ja suihkussa sekä vedessä lähellä pintaa tapahtuvissa aktiviteeteissa, kuten uimisessa altaassa tai meressä.

Galaxy Watch tulee myyntiin syyskuun aikana. Suositushinta 46 millimetrin mallille Silver-värissä on 399 euroa, ja 42 millimetrin mallille Midnight Black ja Rose Gold -väreissä 379 euroa.

> Yhdistä älykellosi langattomaan kaiuttimeen ja nauti musiikista. Nyt saat kätevän kaiuttimen ja neljä KotiMikroa yhteishintaan vain 21,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch on vesitiivis ja sietää myös meressä uimisen.

Ehkä sinua kiinnostaa...