Striimaa MM-futista

Yle näyttää suorina lähetyksinä kaikki jalkapallon MM-ottelut televisiossa ja verkossa.

© Shutterstock

Katso MM-jalkapallon kaikki ottelut Yleltä

Jalkapallon MM-kisat 2018 käynnistyvät 14. kesäkuuta Venäjällä. Yle näyttää kaikki ottelut suorina, ja niitä voi seurata sekä televisiosta että verkosta.

keskiviikko 30. toukokuuta 2018 teksti Mathias Alsted Lund Flinck


Vaikka Huuhkajat huhuilevat tänä vuonna lomalaitumilla, jalkapallon ystäville on luvassa kuukauden ajaksi huippuluokan jännitystä, kun jalkapallon MM-kisat 2018 pelataan Venäjällä 14.6.–15.7.

Kaikkiaan 32 maata pelaavat maailmanmestaruudesta yhteensä 11 paikkakunnalla. Muun muassa Pietarissa ja Moskovassa pelataan alkulohkon pelejä, välierät ja loppuottelu.

Katso MM-futista suorana

Yle solmi viime vuonna sopimuksen jalkapalloliitto FIFA:n kanssa jalkapallon huipputurnausten esittämisestä. 

Nykyiseen sopimukseen kuuluvat miesten jalkapallon MM-kisat 2018 ja naisten jalkapallon MM-kisat 2019.

Yle näyttää kaikki jalkapallon MM-kisojen 2018 ottelut suorina lähetyksinä myös verkossa.

Otteluita voi seurata Yle Areenassa. Suoraan lähetykseen voi siirtyä myös Ylen MM-kisaoppaasta. Kisaoppaasta voi jo nyt lukea kisauutisia ja tutustua sarjataulukoihin.

Jos ei halua tai ei voi seurata kisoja sisällä television tai tietokoneen ääressä, niin Areena-sovelluksella voi katsoa MM-otteluita myös mobiililaitteella missä tahansa, vaikka kesämökin terassilla, kunhan käytössä on perustason nettiyhteys.

Ilmaisen Areena-sovelluksen voi ladata laitteen sovelluskaupasta. 

Entä jos olet matkoilla?

Lomamatkalla ottelut näkee varmasti paikallisen tv-operaattorin kanavilta ja suoratoistopalveluista.

Ylen lähetyksiä ei tällä tietoa pysty laillisin keinoin katsomaan ulkomailla. VPN-palvelun avulla on aikaisemmin pystynyt kiertämään maarajoitukset, mutta nykyisin Ylen käyttämä tekniikka estää luvattoman katselun.

Yle kuitenkin kehittää parhaillaan ratkaisua, jolla YLE Areena näkyy palveluun kirjautuneille käyttäjille EU:n alueella.

> Lue lisää asiaa suoratoistosta

 Lisää Ylen kisaopas selaimesi kirjanmerkkeihin, niin olet valmis turnaukseen, kun tuomari viheltää ensimmäisen pelin käyntiin.

Nyt voit varmistaa, että tehosyöpöllekin mobiililaitteelle riittää virtaa kuumimpien MM-otteluiden ajaksi. 

Tartu tarjoukseen, niin saat neljä numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen yhteishintaan 21,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...