Google Chrome puhelimessa

Google Chromen kirjanmerkkien avulla saat helposti käyttöösi sivustot, joilla vierailet usein. 

© Kashin / Shutterstock.com

Näin teet kirjanmerkkejä Google Chromeen

Google Chromen kirjanmerkit ovat erittäin käyttökelpoinen toiminto, joka helpottaa päivittäistä selaimen käyttöä huomattavasti. Kerromme, kuinka käytät kirjanmerkkejä.

tiistai 17. lokakuuta 2017

Jos avaat usein tietyn sivuston Google Chromeen, tee sivustosta selaimeen kirjanmerkki, josta pääset sivustolle yhdellä napsautuksella. 

Kirjanmerkkejä on helppo tehdä ja hallita, ja niiden avulla löydät joka kerta nopeasti suosikkisivustosi. 

Näin tallennat kirjanmerkin Google Chromeen

  • Siirry sivustolle, jonka haluat tallentaa - esimerkiksi KotiMikron Etunurkkaan.
  • Napsauta pientä tähteä osoiterivin oikeassa reunassa.
  • Nyt voit valita kansion, johon kirjanmerkki tallennetaan. Kun valitset Kirjanmerkkipalkki-kansion, niin luomasi kirjanmerkki tulee näkyviin osoiterivin alla olevaan Kirjanmerkkipalkkiin.

Etunurkka on nyt tallennettu kirjanmerkiksi, ja pääset aina Etunurkkaan napsauttamalla kirjanmerkkiä. 

Jos olet tallentanut kirjanmerkkisi Kirjanmerkkipalkkiin tai siinä olevaan kansioon, on kirjanmerkki helposti löydettävissä. Muussa tapauksessa voit napsauttaa oikeassa reunassa olevaa kolmea pistettä ja viedä hiiren kohtaan Kirjanmerkit, niin näet luettelon tallentamistasi kirjanmerkeistä. 

Lue lisää Google Chromesta

Google Cromen kirjanmerkit

Napsauta osoiterivin päässä olevaan tähteen, niin voit tallentaa esimerkiksi KotiMikron Etunurkan kirjamerkiksi, josta pääset helposti siirtymään sivustolle.

Jaa kirjanmerkkisi kansioihin Google Chromessa

Google Chromessa voi myös luoda kansioita kirjanmerkeille, mikä helpottaa kirjanmerkkien hallintaa. Se on kätevää varsinkin silloin, jos kirjanmerkkejä on paljon. Avaa kirjanmerkkiluettelosi yllä mainitulla tavalla ja valitse valikosta Kirjanmerkkien hallinta.

Näet Kirjanmerkkien hallinnassa kaikki kirjanmerkkisi. Napsauttamalla kirjanmerkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla kohdevalikosta Lisää kansio, voit luoda kansioita ja jakaa kirjanmerkkisi niihin. Näin löydät etsimäsi kirjanmerkin helposti suurestakin valikoimasta.

Kirjanmerkkien järjestämisen jälkeen ne ovat käytettävissäsi myös puhelimen ja tabletin Chrome-sovelluksessa. 

Lue myös: Tietoturvansa voi pian tarkistaa sovelluksella

Saat 4 KotiMikroa, käyttöoikeuden Etunurkkaan, jossa on ladattavana yli 300 ohjelmaa, sekä tyylikkään varavirtalähteen hintaan 21,90 euroa – säästät 57,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...