Testinurkka kokoaa testit, arviot ja arvostelut

Testinurkassa on laaja kokoelma testejä ja arvioita KotiMikron toimituksen testaamista laitteista ja varusteista.

Lue rehellinen mielipide, ennen kuin ostat

KotiMikron toimittajat ovat testanneet satoja tietotekniikkatuotteita ja kirjoittaneet niistä rehellisen mielipiteensä helpottamaan ostopäätöksesi tekoa.

tiistai 19. helmikuuta 2019 teksti H. Rasmussen


Mainoksissa jokainen tietokone, tulostin tai mikä tahansa tietotekninen tuote edustaa lajinsa huippua ja on lähes mullistava keksintö.

Tuotteelle luetellaan nippu vaikuttavan kuuloisia ominaisuuksia ja eksoottisia standardeja, joita tuote tukee.

Tällä tavalla muutaman kympin tulostinkin vaikuttaa täydelliseltä laitteelta, joka osaa enemmän kuin mitä käyttäjä ikinä osaa kuvitella tarvitsevansa. 

Mainoksella vaikutetaan

Valmistajat ja kaupat haluavat sinut mielellään asiakkaakseen, ja mainoksella pyritään tähän vaikuttamaan, tämä on täysin normaalia markkinataloutta.

Tavallisen tallaajan ei ole aina helppo selvittää, onko jokin tuote hyvä ja hänelle sopiva, ei ainakaan pelkän mainoksen perusteella. 

Hyvä kauppias tuntee tuotteensa ja osaa kaupata asiakkaalle sopivia vaihtoehtoja, mutta on myös hyvä asia, että saatavilla on riippumattomia arvioita, jotka helpottavat ostopäätöksen tekoa ja joiden avulla voi yrittää haarukoida, soveltuuko kyseinen tuote omiin tarpeisiin. 

KotiMikro testaa

KotiMikron lukijana sinulla on käytössäsi laaja arvioarkisto Testinurkassa

Palvelussa on yli 500 tuotearviota tietotekniikan kaikilta osa-alueilta, niin tietokoneista, tulostimista ja muista oheislaitteista kuin puhelimista ja älykelloista. 

Arvion avulla lukija voi tutustua tuotteen ominaisuuksiin ja saada kirjoittajan rehellisen mielipiteen kautta myös osviittaa siitä, onko tuote oikeasti niin hyvä ja hintansa arvoinen kuin valmistaja lupaa. 

Testinurkassa tuote saavat arvosanan asteikolla 1-10 sen mukaan, kuinka hyvin tuote vastaa hintaansa. 

Noin karkeasti ottaen kuutosen saanut tuote on nippa nappa vastannut testaajan odotuksia, joten jos tuote saa arvosanaksi vähemmän kuin 7, kannattaa olla varuillaan. 

Suunnista siis selaimellasi Testinurkkaan. Sivustolla kannattaa vierailla säännöllisesti, sillä sinne lisätään uusia testejä viikoittain.

Testinurkassa voi myös vertailla tuotteita. Lue lisää täältä.

(Teksti jatkuu kuvan alla)

Testinurkka kokoaa testit, arviot ja arvostelut

Testinurkassa on luettavana runsaasti arvioita tietotekniikan eri tuoteryhmistä. Vertailuun voi valita kerrallaan neljä tuotetta. Tuotteessa, joka saa arvosanaksi vähemmän kuin 7, on arvion kirjoittajan mielestä huomiota vaativia puutteita.

KotiMikro auttaa tietotekniikkahankinnoissa

Jokaisessa KotiMikron numerossa on suurtesti, jossa vertaillaan esimerkiksi tietokoneita, puhelimia, ohjelmia tai muitta tietotekniikkatuotteita. 

Yksittäisten tuotearvioiden ja rankkauksien lisäksi saat hyviä vinkkejä, mitä pitää ottaa huomioon, kun olet hankkimassa esimerkiksi reititintä, puhelinta tai tulostinta. 

Suurtesteissä selitetään aina myös kulloiseenkin tuoteryhmään kuuluvia käsitteitä, jotta voit valmistautua mahdollisimman hyvin seuraavaan tietotekniikkahankintaasi. 

KotiMikron tilaajana saat Testinurkassa käyttöösi suurtestit PDF-muodossa numerosta 4/2019 alkaen. Testiartikkeleita, uusia ja vanhempia, pääset lukemaan myös näköislehdestä Wype-palvelussa, jonka saat käyttöösi asiakasnumerollasi. 

> Nyt saat 4 ensimmäistä KotiMikroasi, pääsyn Etunurkkaan, 12 viimeisintä näköislehteä ja tehokkaat kiikarit yhteishintaan vain 21,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...