Vertaa tuotteita Testinurkassa
Testinurkka

KotiMikron Testinurkassa on uusien laitteiden ja ohjelmien arvioita, ja Testinurkassa on myös helppo vertailla tuotteita. Vertailuun voi ottaa neljä tuotetta kerrallaan.

© Shutterstock

Testinurkka: Lue arvioita ja vertaa tuotteita

Helpota ostopäätöksen tekoa lukemalla tuotearvioita ja vertailemalla tuotteita keskenään. KotiMikron Testinurkka on vain klikkauksen päässä.

maanantai 27. elokuuta 2018 teksti M. Østergaard


Tietotekniikkaostoksilla voi helposti mennä sormi suuhun jo pelkästä tarjonnan paljoudesta.

Monissa laitteissa, kuten esimerkiksi kannettavissa tietokoneissa, on lisäksi useita ominaisuuksia, joilla on merkitystä laitteen käytön ja varsinkin käyttötarpeen kannalta.

Ostopäätöksen tekoa voi kuitenkin helpottaa lukemalla KotiMikron toimittajien kirjoittamia asiantuntevia ja puolueettomia tuotearvioita. 

Testinurkka: KotiMikron Testiuniversumi

Vieraile KotiMikron Testinurkassa, kun olet hankkimassa uutta tietokonetta, puhelinta tai muuta laitetta. Testinurkassa voit lukea tuoreimmat testit ja vertailla tuotteiden ominaisuuksia keskenään.

Testinurkassa on testejä ja arvioita elektroniikkatuotteista laidasta laitaan, aina tietokoneista ja puhelimista älykelloihin ja älykkäisiin termostaatteihin.

Testinurkka on verkkopalvelu, jossa voi tehdä hakuja tuotteen tai valmistajan nimellä, ja palvelussa voi myös valita tuotteita vertailuun. 

Vertailunäkymän saa esiin helposti ja nopeasti. 

Näin vertaat tuotteita Testinurkassa

Testit ja arviot Testinurkassa

Siirry selaimella osoitteeseen https://testit.kotimikro.fi. Voit myös käyttää tämän sivun yläreunan valikkorivillä olevaa Testinurkka-painiketta.

1. Napsauta Kaikki-painiketta ja valitse luokka, josta haet vertailtavia tuotteita.

Testit ja arviot Testinurkassa

 2. Valitse Vertaa-painike tuotteen kohdalla, jonka haluat mukaan vertailuun. 

Vertailupainike on myös tuotteen arviosivulla. Vertailuun voi ottaa enintään neljä tuotetta kerrallaan.

Testit ja arviot Testinurkassa

 3. Sivun alareunassa näet vertailuun valitut tuotteet.

Siirry vertailuun valitsemalla Vertaa nyt.

Testit ja arviot Testinurkassa

4. Valitut tuotteet näytetään taulukossa, jossa tuotteiden omminaisuuksia on helppo vertailla. Tuotteesta on myös lyhyt yhteenveto, jonka alla olevasta linkistä voi siirtyä lukemaan koko testin.

Lue testejä ja tuotearvioita myös lehdestä

Jokaisessa KotiMikron numerossa on laaja kattaus testejä ja tuotearvioita. 

Jokaisessa numerossa on suurtesti, jossa vertaillaan uusia laitteita, kuten esimerkiksi reitittimiä, puhelimia ja tulostimia. Laitteiden lisäksi myös ohjelmia on sekä yksittäisissä testeissä että vertailuissa.  

Suurtesteissä esitellään myös testattaviin tuotteisiin liittyviä tekniikoita ja selvitetään niiden hyötyä käytännössä, jotta sinun on helpompi valita omaan tarkoitukseesi sopiva laite tai ohjelma. 

Lehden tilaajana käytössäsi on myös laaja yli 300 ohjelmaa käsittävä latauspalvelu, jonka ohjelmat on huolella valittu ja testattu. Ohjelmat löydät KotiMikron Etunurkasta.

> Nyt saat yhden KotiMikron numeron ja Etunurkan laajan ohjelmakirjaston käyttöösi vain 3,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...