Hankkiudu eroon turhista tiedostoista
Hankkiudu eroon turhista tiedostoista

Voit järjestää ja optimoida tietokoneesi helposti  – ja tehdä siitä paljon nopeamman – Etunurkan uudella ohjelmalla.

© Shutterstock

Siivoa tarpeettomat tiedostot tietokoneelta

Windowsissa on paljon turhia tiedostoja, joilla ei ole mitään virkaa. Ne ainoastaan täyttävät kiintolevyäsi. Voit kuitenkin helposti siivota ne ja tehdä tietokoneesta nopeamman ja tehokkaamman.

keskiviikko 31. elokuuta 2022 teksti M. Lorentsen

Siisti tietokone on toimiva tietokone.

Saatat jo tietääkin nämä asiat, mutta joillekin meistä käy niin, että Windowsin siivoaminen unohtuu.

Ei riitä, että poistat suuria ja raskaita tiedostoja, kuten videoprojekteja, joita ei enää tarvitse työstää, tai käyttämättömiä sovelluksia, jotka vain vievät tilaa tietokoneen kiintolevyltä.

Ongelmana on myös se, että tietokone täyttyy vähitellen täysin turhista tiedostoista, kuten käyttöjärjestelmän päivityksen asennustiedostoista, joita Windows ei poista itsestään.

Myös ne voi kuitenkin poistaa helposti Etunurkasta löytyvällä uudella ohjelmalla.

LUE MYÖS: Käynnistä Windows uudelleen palautuksella

Uusi ohjelma poistaa tiedostot

Harva asia on niin ärsyttävä kuin hidas tietokone, ja se on erityisen turhauttavaa silloin, kun ei ole omaa syytä, että Windowsista on yhtäkkiä tullut raskaampi käyttää.

Ylimääräisiä tiedostoja, kuten asennustiedostoja tai välimuistitiedostoja verkosta, latautuu salaa tietokoneelle aina sitä käytettäessä.

Kiintolevyllä olevien tiedostojen etsiminen ja niistä eroon pääseminen voi olla vaikeaa, mutta upouusi Wise Care 365 ratkaisee tämän ongelman. Ohjelman avulla voit poistaa tehoa hidastavat tiedostot vain muutamalla napsautuksella.

LUE MYÖS: Varoitus: Tiedostoja ei poisteta, kun nollaat Windowsin

Lataa Wise Care 365 Etunurkasta

Wise Care 365 -ohjelma poistaa muun muassa kaikki Windows-päivityksiin liittyvät tarpeettomat asennustiedostot, jotka vain täyttävät tietokoneen kiintolevyn ja hidastavat tietokonetta.

Wise Care 365 -ohjelmaa voidaan käyttää myös tietokoneen käynnistyksen ja sammutuksen optimointiin, ja ohjelma voi helposti poistaa eri ohjelmien jättämät tiedostot. Voit lukea tästää lisää KotiMikron numerosta 15/2022.

Jos olet tilannut KotiMikro-lehden, voit ladata Wise Care 365:n ilmaiseksi Etunurkasta.

> Lataa Wise Care 365 -ohjelma Etunurkasta napsauttamalla tästä.

Jos et ole vielä tilaaja, voit tehdä tilauksen napsauttamalla tätä linkkiä, jolloin pääset heti käyttämään Etunurkan monia ohjelmia.

Ehkä sinua kiinnostaa...