EaseUSin tehokas varmuuskopiointiohjelma on poikkeuksellisen hyvä väline, joka varmistaa sekä tiedostojen että tietokoneen kokonaisten asemien varmuuskopiot.
Todo Backup Home:

EaseUSin tehokas varmuuskopiointiohjelma on poikkeuksellisen hyvä väline, joka varmistaa sekä tiedostojen että tietokoneen kokonaisten asemien varmuuskopiot.

Ilmainen varmuuskopiointiohjelma nopeimmille

Maailmanlaajuisen World Backup Dayn yhteydessä olemme saaneet mahdollisuuden tarjota sinulle EaseUS Todo Backup Home -varmuuskopiointiohjelmaa, joka normaalisti maksaa n. 37 euroa vuodessa. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä tarjous on käytettävissä vain tänään, 31. maaliskuuta 2023, ja meillä on tunnukset vain 3 000 ensimmäiselle.

perjantai 31. maaliskuuta 2023 teksti H. Rasmussen

Maaliskuun 31. päivänä vietetään vuosittain World Backup Day -päivää, joka muistuttaa kaikkia säännöllisen varmuuskopioinnin tärkeydestä.

Joka vuosi miljoonat ihmiset menettävät arvokkaita valokuvia, asiakirjoja ja muita tiedostoja, koska heillä ei ole ollut ajantasaista varmuuskopiota, josta tiedot voisi hätätilanteessa palauttaa.

Riski arvokkaiden tiedostojen menettämisestä on vain kasvanut vuosien varrella, koska kiristyshaittaohjelmat ovat lisääntyneet ja tietoja tallennetaan jatkuvasti enemmän.

Siksi Maailman varmuuskopiointipäivän viesti on ajankohtaisempi kuin koskaan.

> Lue myös: Kuinka usein tietokone pitäisi varmuuskopioida?

Lataa varmuuskopiointiohjelma ilmaiseksi – mutta vain tänään!

Varmuuskopiointipäivään liittyen olemme tehneet sopimuksen EaseUSin kanssa, joka on sekä osiointi- että varmuuskopiointiohjelmien valmistaja ja josta olemme usein kirjoittaneet KotiMikrossa.

Tämä tarkoittaa, että tänään, 31. maaliskuuta 2023, voit ladata EaseUS Todo Backup Home -ohjelman ja käyttää sitä ilmaiseksi vuoden ajan.

Ohjelma maksaa normaalisti 37 euroa vuodessa.

EaseUS:lta lukijoita varten saamamme aktivointiavain voidaan kuitenkin aktivoida vain 3 000 kertaa, eli meillä on aktivointiavaimet 3 000 ensimmäiselle, jotka haluavat saada ohjelman käsiinsä.

Tarjous on voimassa vain tänään, ja voit ladata ohjelman ja aktivointikoodin Etunurkasta napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

> Lataa EaseUS Todo Backup Home ILMAISEKSI täältä <

Tavallisesti Etunurkan sisältö on lukittu niin, että vain KotiMikron tilaajat pääsevät siihen käsiksi, mutta nyt voit ladata tämän ohjelman ilman kirjautumista. 

Ohjelman avulla voi myös ajastaa varmuuskopioinnin, joten et enää koskaan menetä tärkeitä tiedostoja.
Todo Backup:

Ohjelman avulla voi myös ajastaa varmuuskopioinnin, joten et enää koskaan menetä tärkeitä tiedostoja. 

EaseUS Todo Backup Homen toiminnot

Kuten ilmaisessakin Todo Backup -versiossa, voit tietenkin varmuuskopioida koko kiintolevysi tai yksittäiset osioinnit myös maksullisella versiolla. 

Ohjelma osaa myös huolehtia tiedostojen kopioinnista, jolloin varmuuskopiota laajennetaan jatkuvasti uusilla tiedostoilla.

Toisin kuin ilmaisversiossa, Home-versiolla voit myös kloonata levyjä tai osioita uudelle kiintolevylle tai SSD-asemalle, jotta voit päivittää levyn asentamatta Windowsia alusta alkaen. 

Voit myös kloonata Windows-järjestelmän levyltä toiselle – ja esimerkiksi siirtää käyttöjärjestelmän toiselle tietokoneelle.

EaseUS Todo Backup Home maksaa tilaajille 37 euroa vuodessa, mutta nyt voit käyttää sitä ilmaiseksi vuoden ajan ja katsoa, sopiiko se käyttöösi. 

Jos et halua maksaa ohjelmasta vuoden käytön jälkeen, voit käyttää edelleen ilmaisversiota, jossa on vähemmän ominaisuuksia. 

> Voit lukea lisää ohjelmasta valmistajan verkkosivuilta (englanniksi)

Oletko jo EaseUS Todo Backup Free -ohjelman käyttäjä?

KotiMikrossa suosittelimme aiemmin ohjelman ilmaisversiota EaseUS Todo Backup Free, ja jos sinulla on jo tämä ohjelma asennettuna tietokoneellesi, voit käyttää tätä tarjousta ohjelman päivitykseen. 

Varmista kuitenkin, että sinulla on Backup Free -ohjelman uusin 2023-versio. Syötä tämän jälkeen aktivointikoodi ohjelmassa olevan ostoskorin kautta.

Helpoimmin asennat uuden version alla olevasta linkistä. Silloin voit olla varma, että se toimii niin kuin pitääkin. 

Linkki toimii vain tänään 31. maaliskuuta 2023. Huomenna on liian myöhäistä.

> Lataa EaseUS Todo Backup Home ILMAISEKSI täältä <

Ehkä sinua kiinnostaa...