Ohjelma sukupuun luontiin
Sukupuu

Ohjelma sukupuun luontiin

Laadi näyttävä sukupuu

My Family Tree on monipuolinen ohjelma, jonka avulla sukupuu syntyy helposti. Ohjelma tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut, joiden avulla voi laatia yksityiskohtaisen sukupuun.

torstai 14. tammikuuta 2021 teksti S. Nielsen

My Family Tree on monipuolinen ja maksuton sukututkijan työkalu, jonka avulla on helppo pitää vaivalla kerätyt tiedot sukulaisista järjestyksessä yhdessä ja samassa paikassa.

My Family Tree toimii tietokantana, jonka avulla hallitset ja järjestät sukulaistesi tietoja ja heidän välisiä sukulaisuussuhteita, joista sukupuu rakentuu.

Kun keräät ensin kattavasti tietoja ohjelmaan voit laatia sukupuun kuvineen sekä ääni- ja videotiedostoineen. 

Sukupuu ja sukututkimus
Sukupuu

Tietokoneesta on iso apu, kun pitää rakentaa sukupuu ja ylläpitää sitä. Sukututkimusohjelma, kuten My Family Tree, helpottaa sukupuun hallintaa ja järjestelyä.

Laadi sukupuu My Family Tree -ohjelmalla

My Family Tree -ohjelmalla rakennettu sukupuu ei ole pelkästään kätevä tapa saada yleiskuva sukulaisuussuhteista. Ohjelmassa voi myös liittää kunkin henkilön tietoihin muistiinpanoja ja kuvia, videoleikkeitä ja skannattua aineistoa.

Tämän ansiosta ohjelmaan voi tallentaa kaikki ne tiedot, mitä sukututkimuksen kuluessa on löytynyt.

Ja kun jossain vaiheessa olet päässyt niin pitkälle, että My Family Tree -ohjelman ominaisuudet eivät riitä, tallennetut tiedot voi siirtää johonkin toiseen, vielä monipuolisempaan sukututkimusohjelmaan.

Ohjelma on ilmainen, ja KotiMikron tilaajana voit ladata ohjelman ja sen käyttöä vaihe vaiheelta esittelevän artikkelin KotiMikron Etunurkasta.

Jatka sukupuusta syvemmälle sukututkimukseen

Olemme laatineet kattavan sukututkimusoppaan, jossa käytetään Legacy Family Tree -sukututkimusohjelmaa.

Neljä osaa käsittävässä oppaassa perehdytään vaihe vaiheelta Legacy Family Tree -ohjelman käyttöön ja annetaan vinkkejä sekä niksejä, kuinka hankit lisää tietoa kaukaisistakin sukulaisista hyödyntämällä netin digitaalisia arkistoja.

Ohjelma ja oppaan neljä osaa ovat täällä Etunurkassa, josta voit ladata ne tietokoneellesi.

Sinun pitää olla tilaaja saadaksesi käyttöösi Etunurkan ohjelmakirjaston ja ohjelmia esittelevät vaiheittaiset oppaat. Saat pääsyn Etunurkkaan jo 3,90 eurolla. Tutustu tarjouksiin täällä.

Lue myös: Netti on sukututkijan pohjaton aarreaitta

Ehkä sinua kiinnostaa...