3 maksutonta vaihtoehtoa Microsoft 365:lle
Microsoft 365

Suurin osa meistä tuntee Wordin, Excelin ja PowerPointin kaltaiset ohjelmat melko hyvin. Mutta on olemassa myös hyviä ilmaisia ​​vaihtoehtoja Microsoft 365:lle, jollaista Office-pakettia nykyään kutsutaan.

3 maksutonta vaihtoehtoa Microsoft 365:lle

Haluatko säästää lähes sata euroa, jonka Microsoft 365 maksaa vuodessa? Sitten kannattaa harkita jotakin markkinoilla olevista hyvistä maksuttomista toimisto-ohjelmapaketeista.

torstai 27. huhtikuuta 2023 teksti S. Nielsen

Microsoftin toimisto-ohjelmapaketin uusin versio maksaa joko 99 euroa kertamaksulla tai 69 euroa vuositilauksella. 

Se voi olla liikaa monen budjetille, joten esittelemme tässä kolme parasta maksutonta vaihtoehtoa Microsoft 365:lle (joka tunnettiin aiemmin Office-pakettina).

Jos sinua ei haittaa, että käyttämäsi ohjelmat ovat muita kuin Word ja Excel, voit säästää paljon rahaa vaihtoehtoisella ratkaisulla.


Maksuton toimisto-ohjelmapaketti 1: 

Apache OpenOffice

Tämä perinteikäs suomenkielinen toimisto-ohjelmapaketti tarjoaa kilpailijoidensa tapaan tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa ja esityksiä. Paketti sisältää myös tietokanta-, piirustus- ja matematiikkaohjelmat.

Lataa toimisto-ohjelmapaketti täältä.


Maksuton toimisto-ohjelmapaketti 2: 

Kolme hyvää Google-sovellusta

Googlen digitaalisesta maailmasta on tullut Microsoftin vakavasti otettava kilpailija. 

Google Docs, Google Sheets ja Google Slides muodostavat hienon suomenkielisen toimisto-ohjelmapaketin pilveen, mikä tarkoittaa, että muokkaat tekstiä, työstät laskentataulukoita ja luot diaesityksiä selaimessasi. Suuri etu tässä ratkaisussa on se, että voit käyttää asiakirjojasi automaattisesti miltä tahansa tietokoneelta ja jopa matkapuhelimesta tai tabletista. 

Jos sinulla on Google-tili (tai vain Gmail-tili), pääset jo käyttämään työkaluja, kuten Google Docsia, Google Sheetsiä ja Google Slidesia.

Lue tarvittaessa kattava oppaamme Googlen digitaalisesta sisällöstä.


Maksuton toimisto-ohjelmapaketti 3: 

LibreOffice

Tämä toimisto-ohjelmapaketti on OpenOfficen kehitysyhteistyö, ja se tarjoaa samat kuusi ohjelmaa.

Paketti on saatavilla myös suomenkielisenä. Nämä kaksi pakettia muistuttavat toisiaan, mutta LibreOfficessa on joitakin edistyneitä toimintoja, joita kilpailijat eivät tarjoa. 

> Lataa LibreOffice Etunurkasta ja lataa siihen liittyvä opas täältä

Tässä ovat Microsoftin neljä toimisto-ohjelmapakettia

Ehkä haluat kuitenkin kokeilla maailman parasta ja monipuolisinta toimisto-ohjelmapakettia, eli Microsoft 365:ttä. 

Paketin nimi oli aikaisemmin Microsoft Office, ja siitä on saatavana neljä eri versiota, jotka esittelemme yksityiskohtaisesti KotiMikro-lehden numerossa 8/2023.

> Voit lukea artikkelin PDF-muodossa Etunurkasta täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...