Spotify puhelimessa

Spotify-palvelussa voit selvittää mitä ja kuinka paljon kuuntelit kuluneen vuoden aikana.

© Shutterstock

Spotify pistää pakettiin musiikkivuotesi 2017

Spotifyn vuosipalvelussa voi tarkastella, kuinka paljon ja millaista musiikkia on kuunnellut tänä vuonna.

maanantai 11. joulukuuta 2017 teksti P. Jensen

 

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on julkaisut vuosittaisen Wrapped-sivunsa. Sen avulla Spotify-käyttäjä voi tarkastella, kuinka monta minuuttia kuunteli musiikkia vuonna 2017 sekä kuinka monta kappaletta, artistia ja tyylilajia siihen sisältyi.

Wrapped nimensä mukaisesti paketoi käyttäjän musiikkivuoden ja palvelussa on lisäksi visailu, jonka avulla voi selvittää, kuinka hyvin tuntee oman musiikkimakunsa. Visassa saa arvata, ketä ja mitä kuunteli eniten vuonna 2017.

Spotify julkaisi vuosipalvelunsa ensimmäisen kerran vuonna 2015, jolloin käyttäjät pääsivät tarkastelemaan lähemmin musiikkivuottaan. Tämän vuoden 2017wrapped.com avattiin viikko sitten tiistaina, jolloin innokkaimmat pääsivät tutustumaan henkilökohtaiseen musiikkivuoteensa.

Lue myös: 5 faktaa cd-levystä

Spotify luo käyttäjän top 100 -listan

Oman musiikkimaun haarukoinnin jälkeen voi siirtyä kuuntelemaan top 100 -listaa, jonka Spotify on luonut käyttäjän vuonna 2017 eniten kuuntelemista kappaleista.

Lisäksi palvelu on luonut ”ylihypätyt”-listan kappaleista, joista käyttäjä olisi saattanut pitää, mutta jotka hän ohitti viime vuonna.

Oman vuosikoosteen lisäksi voi tutustua Spotifyn globaaliin listaan palvelun kuunnelluimmista kappaleista ja esittäjistä.

Laitat mielimusiikkisi soimaan näyttävästi, kun tartut tarjoukseen, jolla saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään bluetooth-kaiuttimen – maksat vain 21,90 euroa.

Bluetooth-kaiutin

Saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään bluetooth-kaiuttimen 21,90 eurolla – säästät 58,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...