Denon on huippulaadukkaiden kotiteatteri-, äänentoisto- ja ohjelmistotuotteiden valmistaja

Denonin uudessa kaiutinsarjassa on kolme all-in-one-mallia. Pienimmässä on kaksitiekaiutin basso- ja diskanttielementillä, keskimallissa on neljä kaiutinta sekä bassosäteilijä ja lippulaivamalli on varustettu kuudella kaiutinelementillä.

© Denon

Denon julkaisi uudet monihuonekaiuttimet

Hifi-tuotteistaan tunnetun Denonin uusi monihuonejärjestelmä lupaa vaikuttavaa äänenlaatua. Musiikki kulkee langattomasti useaan huoneeseen.

maanantai 24. helmikuuta 2020


Reilut sata vuotta toiminut japanilainen Denon on tunnettu merkki ja tiukasti mukana kehityksen kelkassa.

Denonilta on juuri ilmestynyt uusi langaton kaiutinsarja Denon Home.

Kaiuttimia ohjataan sovelluksen avulla, ja laitteita voi liittää ryhmiksi. Toiminto on vastaava kuin samoilla markkinoilla kilpailevalla Sonoksella.

Järjestelmällä voi joko toistaa eri musiikkia kaikissa huoneissa, joissa on Denon Home -kaiutin tai laitteita ryhmittämällä voi toistaa samaa musiikkia kaikissa. 

Denon Home -kaiuttimet voi myös liittää yhteensopivaan järjestelmään. Esimerkiksi kaksi stereopariksi liitettyä Denon Home -kaiutinta voidaan yhdistää langattomasti Denon DSW-1H -subwooferin kanssa 2.1-järjestelmäksi.

3 langatonta Denon Home -kaiutinta

Denon Home -kaiutinsarja käsittää kolme eri mallia:

  • Denon Home 150 on sarjan pienin malli. Kompaktista koostaan huolimatta Home 150:lle luvataan voimakas ääni. Laitteessa on kaksitiekaiutin, jossa on 3,5 tuuman basso- ja yhden tuuman diskanttielementti. Denon Home 150 maksaa 249 euroa.
  • Denon Home 250 antaa kookkaampana tehoa kahdella kulmaan asetetulla diskantilla ja kahdella neljän tuuman bassoelementillä, joita ohjaa neljä vahvistinta. Stereokokoonpanoa täydentää 5,25 tuuman passiivinen bassosäteilijä. Denon Home 250 maksaa 499 euroa.
  • Denon Home 350 on malliston lippulaiva. Siinä on kuusikanavainen vahvistin, joka ruokkii kahta 6,5 tuuman bassoelementtiä, kahta kahden tuuman keskiäänielementtiä ja kahta diskanttielementtiä. Denon Home 350 maksaa 699 euroa.

Denon Home 150, Denon Home 350 ja Denon Home 250.

Uusi kaiutinsarja koostuu kolmesta mallista, Denon Home 150 (vas.), Denon Home 350 ja Denon Home 250.

© Denon

Soi myös bluetoothin kautta

Musiikkilähteinä voi käytännössä olla mikä tahansa. Muun muassa Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, Tidal, TuneIn ja Deezer ovat käytettävissä Wi-Fi-, AirPlay 2- ja myös bluetooth-yhteydellä. 

Jokaisessa kaiuttimessa on myös usb-liitäntä ja 3,5 mm:n tuloliitäntä, joiden kautta on mahdollista syöttää digitaalista tai analogista ääntä suoraan Denon Home -järjestelmään.

Kaikissa kolmessa Home-kaiuttimessa on yhdysrakenteinen mikrofoni, ja ääniohjaus Sirin ja Google Assistantin avulla onnistuu yhteensopivilla laitteilla. Alexa-tuki on tulossa laiteohjelmistopäivityksenä vuoden 2020 aikana.  

Kaiuttimen ohjauspaneelin pikavalintoihin voi tallentaa mallista riippuen kolme tai kuusi nettiradiota, jolloin kuuntelun voi käynnistää ilman puhelinta. 

Painikkeettomassa ohjauspaneelissa on etäisyysanturi, joka sytyttää kosketustoimintojen valon, kun käsi on laitteen lähellä.

Denon Home -kaiuttimet ovat saatavilla valtuutetuilta Denon-jälleenmyyjiltä. 

> Lue myös: Näin käytät bluetoothia


Ehkä sinua kiinnostaa...