Tee valokuvistasi taidetta FotoSketcher-ohjelmalla
Taidetta omista kuvista.

Valitse onnistunut valokuva, tuo se FotoSketcher-ohjelmaan ja muunna kuva hetkessä näyttäväksi piirrokseksi tai maalaukseksi.

© Shutterstock

FotoSketcher: Muuta kuvasi kuvataiteeksi

Haluatko vapauttaa sisäisen kuvataiteilijasi? Kokeile FotoSketcher-ohjelmaa. Sen avulla teet omista kuvistasi piirroksia tai maalauksia hienojen suodattimien avulla.

maanantai 1. helmikuuta 2021 teksti M. Lorentsen


Sinun ei tarvitse sijoittaa rahaa väreihin, siveltimiin eikä telineeseen, kun haluat tehdä kuvataidetta kotona. Sinun ei myöskään tarvitse uhrata liikoja aikoja mestariteoksen tuottamiseen.

FotoSketcher-ohjelman avulla voit luoda kauniita kuvateoksia valokuvistasi, joten tarvitset luomiseen vain tietokoneesi.

FotoSketcher on yllättävän helppokäyttöinen, sillä muutamalla hiiren napsautuksella loihdit tylsästä muotokuvan muistuttamaan vaikuttavaa öljymaalausta.

LUE MYÖS: Nerokas sovellus korjaa vanhat valokuvat hetkessä

FotoSketcher: Muuta kuvasi öljymaalaukseksi

FotoSketcherin avulla luot taidetta käyttämällä laajaa valikoimaa jännittäviä suotimia, joita voit liittää digikuviisi.

Tuloksena on kaunista piirrostaidetta, ja voit tuottaa kaikkea tyylikkäistä lyijykynäluonnoksista ekspressionistisiin mestariteoksiin.

Esimerkiksi, jos käytät FotoSketcherin öljymaalaussuodatinta, voit saada perhekuvan näyttämään perinteiseltä öljymaalaukselta. Ohjelman liukusäätimillä voit hienosäätää suodattimia istumaan kuvaan mahdollisimman täydellisesti.

FotoSketcher viimeistelee työn puolestasi, kun olet tehnyt mieleisesi säädöt. Napsautat vain yhtä painiketta, niin FotoSketcher muuntaa kuvasi muutamassa minuutissa pesunkestäväksi taiteeksi.

LUE MYÖS: Avaa vanhat kuvatiedostot

Tee taidetta kuvistasi FotoSketcher-ohjelmalla
FotoSketcher.

Kauniiden ja luovien tehosteiden liittäminen valokuvaan hoituu FotoSketcherissä muutamalla napsautuksella. Näytämme sinulle, miten pääset alkuun. Hae ohjelma ja ohjeet Etunurkka-palvelusta.

Ota FotoSketcher käyttöön Etunurkasta

Suomenkielinen FotoSketcher kuuluu Etunurkka-palvelun ohjelmiin. Ohjelman viimeisin versio on nyt KotiMikron lukijoiden ladattavissa.

Saat myös vaiheittaisen opastuksen ohjelman käyttöön, jotta pääset helposti alkuun.

> Napsauta tähän ladataksesi FotoSketcherin Etunurkasta

Jos sinulle ei vielä tule KotiMikroa, tutustu hyviin tarjouksiin täällä. Painetun lehden lisäksi saat käyttöösi Etunurkka-palvelun ohjelmat ja muut sisällöt.

LUE MYÖS: Ilmainen GIMP on täysiverinen kuvankäsittelijä

Piirrossuodin FotoSketcher-ohjelmassa
FotoSketcher.

Tämä muotokuva on tehty käyttämällä FotoSketcherin piirrossuodinta Maalaus 4 (siveltimenvedoin) ja muokattuja siveltimiä.

© FotoSketcher

Ehkä sinua kiinnostaa...