Näin Google Kuvat -palvelun Magic Eraser toimii
Magic Eraser:

Tästä näet, miten työkalu toimii ja miten poistat helposti sekä polkupyörän että lapsen kuvasta. 

© Niklas Ernst

Magic Eraser: Nyt kaikki voivat kokeilla Googlen maagista valokuvatyökalua

Jos käytät Google Kuvat -palvelua, meillä on hyviä uutisia. Nyt saat käyttöösi uusia ja käteviä toimintoja, joilla voit tehdä kuvistasi entistä parempia.

sunnuntai 5. maaliskuuta 2023 teksti N. Ernst

Google Kuvat on erinomainen työkalu valokuvien tallentamiseen, muokkaamiseen, jakamiseen ja järjestämiseen verkossa, jotta ne ovat aina käytettävissäsi ja jotta voit jakaa kuvasi helposti perheen ja ystävien kanssa.

LUE MYÖS: Google Kuvat poistaa epätarkat kuvasi

Et kuitenkaan ehkä tiennyt, että kaikki Google Kuvat -palvelun toiminnot eivät ole kaikkien käytettävissä matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Esimerkiksi jotkin mielenkiintoisimmista työkaluista ovat saatavilla vain käyttäjille, joilla on Googlen oma Pixel-puhelin.

Tai ainakin niin on ollut jo pitkään. 

Näin pääset käyttämään Magic Eraseria

Tähän asti vain Pixel-puhelimen omistajat ovat voineet käyttää Magic Eraser -toimintoa, joka on kätevä ohjelmistotoiminto. Sen avulla voit poistaa ei-toivotut elementit valokuvistasi nopeasti ja helposti.

LUE MYÖS: Loppuuko tila Gmailista? Tarkista, mikä täyttää verkkotallennustilaasi

Nyt Google on kuitenkin tuonut toiminnon kaikkien saataville – ainakin heille, joilla on Google One -tilaus, eli Googlen verkkotallennustyökalu, josta voit ostaa lisätilaa Google-tilillesi.

Voit esimerkiksi ostaa tilillesi 100 Gt lisätilaa 2 eurolla kuukaudessa. Voit käyttää tilaa kuville Google Kuvat -palvelussa tai tiedostoille Google Drive -palvelussa, tai johonkin aivan muuhun.

Voit lukea lisää Google Onesta tästä työkalua koskevasta artikkelista.

Magic Eraserin käyttö

Jos haluat käyttää Magic Eraseria, avaa kuva Google Kuvat -palvelussa puhelimella ja napsauta Muokkaa. Napsauta sen jälkeen alaosan Työkalut-painiketta ja valitse Taikapyyhekumi. Piirrä sitten ympyrä poistettavan kohteen ympärille. 

LUE MYÖS: Tee täydellisiä kotivideoita Google Kuvat -palvelulla

Googlen mukaan monet uudet toiminnot otetaan käyttöön kaikille Google Kuvat -käyttäjille, joilla on myös Google One -tilaus.

Magic Eraser -toiminnon lisäksi Google Kuvat -käyttäjät voivat hyödyntää myös HDR-toimintoa videoissaan. Voit lukea lisää kaikista uusista toiminnoista Google Kuvat -palvelun omasta blogista.

LUE MYÖS: Näppärä vinkki: Siirrä kuvasi nopeasti Google Kuvat -palveluun

Uudet toiminnot tuodaan vähitellen käyttöön sekä Androidiin että iPhoneen.

Ehkä sinua kiinnostaa...