Saat kahdeksan liitäntää sisältävän USB-keskittimen KotiMikro-lehden mukana
USB-keskitin:

Tällaisen USB-keskittimen avulla voit laajentaa tietokoneen ominaisuuksia ja liittää siihen kaikkea ulkoisista näytöistä ja näppäimistöistä muistikortteihin ja verkkokaapeleihin. 

© KotiMikro

Laajenna tietokoneen käyttömahdollisuuksia USB-keskittimellä

Monet kannettavat tietokoneet ovat nykyään niin pieniä ja ohuita, että niissä on usein huomattavasti vähemmän liitäntöjä kuin aiemmin. USB-keskittimen avulla saat helposti lisättyä liitäntämahdollisuuksia tietokoneellesi kaikkien laitteiden liittämiseen.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2022 teksti Redaktionen

Jos olet investoinut kannettavaan tietokoneeseen viime vuosina, olet todennäköisesti valinnut kevyemmän ja älykkäämmän mallin kuin 10 vuotta sitten hyllyillä näkemäsi.

Olet myös luultavasti huomannut, että tietokoneessa ei ole läheskään yhtä paljon liitäntöjä kuin aiemmin.

Kun tietokoneiden koot ovat pienentyneet, niissä ei ole enää tilaa kovinkaan monelle liitännälle. Tämä tarkoittaa, että siihen voi olla vaikeaa yhdistää eri laitteita, kuten näyttöä, näppäimistöä, ulkoista kiintolevyä ja verkkoyhteyttä – ainakin samaan aikaan.

> Hanki uusi USB-keskitin KotiMikro-lehden mukana. Katso täältä, miten tilaat

Laajenna tietokonetta 8 lisäliitännällä

Voit kuitenkin tehdä ongelmalle jotakin itse. 

KotiMikron uuden USB-keskittimen avulla saat tietokoneellesi peräti kahdeksan liitäntää lisää.

USB-keskitin voidaan liittää tietokoneen USB-C-liitäntään – tai tavalliseen USB-liitäntään mukana toimitetun sovittimen avulla.

Tämä 8-in-1-USB-keskitin mahdollistaa muun muassa tietokoneen yhdistämisen langattomaan verkkoon verkkokaapelilla, ulkoiseen näyttöön HDMI-liitännän kautta sekä moniin muihin laitteisiin USB- ja USB-C-liitännöillä. 

Siinä on myös SD- ja MicroSD-korttipaikat, joten voit kopioida kuvia kameran muistikortilta tietokoneen kiintolevylle.

Juuri nyt voit saada 8-in-1-USB-keskittimen lahjaksi, kun tilaat neljä KotiMikro-lehden numeroa hintaan 21,90 €. Katso tarjous täältä.

KotiMikron uusi 8-in-1-USB-keskitin sisältää seuraavaa:

  • 8 lisäliitäntää tietokoneelle
  • HDMI-liitäntä (tarkkuus: 4K @ 30 Hz)
  • Kaksi USB-liitäntää
  • USB-C-dataliitäntä
  • USB-C-latausliitäntä (100 W)
  • RJ45 Gigabit LAN
  • SD-kortinlukija
  • MicroSD-kortinlukija
  • Toimii sekä puhelimen, tabletin että tietokoneen kanssa
  • Mukana USB-C–USB-sovitin.
HUOMAA: Jotkin keskittimen toiminnot riippuvat tietokoneesta.

Sopii myös Android- ja iPad-laitteille

Jos sinulla on iPad tai Android-puhelin tai -tabletti, voit myös käyttää USB-keskitintä puhelimen tai tabletin liittämiseen televisioon tai muuhun ulkoiseen näyttöön suoraan USB-C-liitännän kautta.

Olemme käyttäneet tätä ominaisuutta esimerkiksi lomalla lasten kanssa, jolloin USB-keskittimen, tabletin ja televisiosta tulevan HDMI-kaapelin avulla pystyimme toistamaan esimerkiksi Netflixin elokuvia ja sarjoja puhelimellamme hotellihuoneen suurella näytöllä.

Pääset myös käsiksi muistikortilla oleviin valokuviin tai USB-tallennuslaitteiden tiedostoihin suoraan puhelimesta tai tabletista USB-C-kaapelilla.

Voit liittää puhelimen tai tabletin televisioon HDMI-kaapelilla ja USB-keskittimellä.
HDMI:

HDMI-kaapelin ja USB-keskittimen avulla voit liittää puhelimen tai tabletin helposti televisioon. Olemme käyttäneet sitä lomalla lasten kanssa, jotta he voivat katsella elokuvia hotellin televisiosta esimerkiksi Netflixistä puhelimen kautta.

Hanki USB-keskitin KotiMikron mukana

Kotimikron USB-keskittimen arvo on yli 50 euroa. Saat sen tilaajalahjaksi, kun tilaat neljä KotiMikro-lehden numeroa hintaan 21,90 euroa.

Saat heti käyttöösi Etunurkan, jossa on parhaat ohjelmat turvallisesti ladattavaksi, monia artikkeleita lehdestä ja paljon muuta kiinnostavaa sisältöä, joka tekee tietokoneen käytöstä hauskempaa, parempaa ja tehokkaampaa.

> Saat uuden 8-in-1-USB-keskittimen tilaajalahjaksi, kun tilaat neljä KotiMikro-lehden numeroa hintaan 21,90 euroa. Katso tarjous täältä.

> Oletko jo tilaaja? Saat USB-keskittimen alennuksella täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...