Mikä tulostin kannattaisi hankkia?

Nämä ovat halpojen tulostimien parhaimmistoa

© Shutterstock

Tässä on kaksi tämän hetken parhaimmista edullisista tulostimista

Budjettiluokan tulostin voi yltää erinomaiseen tulostuslaatuun, eikä toiminnoistakaan tarvitse tinkiä. KotiMikron toimitus valitsi kaksi esimerkkiä tämän hetken parhaimmista huokeista tulostimista.

tiistai 5. maaliskuuta 2019 teksti M. Østergaard


Jos vanha tulostimesi on kypsä jäteaseman keräyspisteeseen ja olet hankkimassa uutta, niin hyviä laitteita on tarjolla jo noin 100 euron hintaluokassa.

Silloin kun tarvitaan tulostin sekä tekstin että kuvien laadukkaaseen tulostamiseen, niin hyvä vaihtoehto on mustesuihkumonitoimitulostin, jolla voi tulostamisen lisäksi myös skannata ja kopioida.

KotiMikro testaa tulostimia jatkuvasti, ja testejä voi lukea sekä lehdestä että Testinurkka-palvelussa netissä. Testien avulla voit helpommin haarukoida omiin tarpeisiin sopivaa tulostinta.

Poimimme tarjonnasta kaksi esimerkkiä hyvästä ja edullisesta tulostimesta, jotka ovat keränneet KotiMikron testeissä paljon pisteitä: HP Envy Photo 6230 ja Epson EcoTank 3750.

> Lue myös: 5 faktaa tulostimesta

1. Tulostin tilaa musteensa

HP Envy Photo 6230 olisi melko tavallinen valokuvatulostin ilman yhtä asiaa: Laite osaa tilata lisää mustetta, ennen kuin se pääsee loppumaan.

Uudet mustepatruunat toimitetaan automaattisesti, kun verkkoon yhdistetty, yhteensopiva tulostin huomaa mustetta olevan jäljellä alle tietyn määrän.

HP:n Instant Ink -mustepatruunoiden vaihtopalvelun hinnoittelu perustuu kuukausittain tulostettujen sivujen määrään. Esimerkiksi kolmella eurolla voi tulostaa kuukaudessa 50 sivua. Sata sivua saa viidellä eurolla ja kympillä tulostaa jo 300 sivua kuukaudessa.

Myös ylimääräisiä 15, 20 ja 25 sivun sarjoja voi ostaa kuukausina, joina tarvitaan väliaikaisesti lisää sivuja. Lisäsivujen sarjat maksavat yhden euron.

> Lue HP Envy Photo 6230 -tulostimen arvio täällä

HP:n valokuvatulostin Envy Photo 6230 on yksi parhaita edullisen hintaluokan kotitulostimia.
HP Envy Photo 6230.

HP:n valokuvatulostin Envy Photo 6230 on hyvä ja halpa monitoimitulostin, joka tekee laadukasta jälkeä ja joka tilaa musteet kotiin.

© HP

2. Epson on erittäin edullinen käytössä

Epson EcoTank 3750 -monitoimitulostin ei ole mikään halpamalli, mutta laitteen tulostuskustannukset ovat erittäin edulliset.

Tulostimen suuri mustesäiliö täytetään mustepulloilla, jotka sisältyvät toimitukseen. Laitteen mukana tulee musteet, jotka riittävät tuhansien sivujen tulostukseen.

> Lue Epson EcoTank 3750 -tulostimen arvio täällä

 Epsonissa on mustepatruunoiden sijasta erittäin tilavat ja helposti täytettävät mustesäiliöt, joista riittää mustetta tuhansiin sivuihin.
Epson EcoTank 3750.

 Epsonissa on mustepatruunoiden sijasta erittäin tilavat ja helposti täytettävät mustesäiliöt, joista riittää mustetta tuhansiin sivuihin.

© Epson

Mustesuihkutulostimissa käytettävät mustepatruunat ovat todella kalliita, ja varsinkin valokuvia tulostaessa mustetta kuluu paljon. Tässä artikkelissa on vinkkejä, kuinka kallisarvoista tulostinmustetta voi säästää.

> Lue lisää asiaa tulostimista

Nyt saat tilavan ja turvallisen tietokonerepun ja neljä ensimmäistä KotiMikroasi yhteishintaan vain 21,90 eurolla.

> Tutustu tarjoukseen täällä

Halpa tulostin paras tulostin 2019

Ehkä sinua kiinnostaa...