Philips 329P9H on usb-c-telakalla varustettu näyttö

Philipsin näytössä on telakka, jolla voi myös ladata kannettavaa tietokonetta.

© Philips

Monipuolisella telakalla varustettu näyttö

Philips 329P9H -näyttö on varustettu yhdysrakenteisella usb-c-telakalla, johon voi liittää kannettavan tietokoneen ja kaikki oheislaitteet.

perjantai 12. huhtikuuta 2019


Philipsin uutuusnäyttö 329P9H on suunnattu varsinkin käyttäjälle, joka tarvitsee kannettavaan tietokoneeseen yhdistettävää isoa näyttöä.

Erityisen käteväksi laitteen tekee takapaneelissa kiinteänä oleva telakka, jossa on monipuoliset liitännät. 

Telakkaan voi kytkeä kaikki oheislaiteet, kuten hiiren ja näppäimistön sekä verkkokaapelin, ja kun kannettavan tietokoneen kytkee telakan usb-c-liitäntään, käytössä on heti kaikki oheislaitteet ja myös kiinteä verkkoyhteys.

Lisäksi kannettavaa ei tarvitse kytkeä omaan virtalähteeseensä, sillä kannettava latautuu telakan usb-c-liitännän kautta.

> Lue näyttöjen, kannettavien, älypuhelimien ja muiden tietotekniikkatuotteiden testit KotiMikron Testinurkassa.

Phlips 329P9H
Telakan liitännät.

Philipsin näytön telakkaan voi liittää esimerkiksi hiiren ja näppäimistön. Yhteensopivan kannettavan voi yhdistää telakan usb-c-liitäntään, joka myös lataa kannettavaa.

Tarkka ja virtapihi näyttö

Philipsin 32-tuumaisessa näytössä on esiin kääntyvä webkamera. Kamera nousee esiin yläreunasta ja menee piiloon, kun sitä ei tarvita. Kamera tukee Windows Hello -tekniikkaa, joten Windowsiin voi kirjautua kasvoillaan.

Näyttö on erittäin tarkka. Paneelin 3840 x 2160 pikseliä tuottavat 4K UHD -tason kuvan, joka riittää vaativaankin käyttöön.

Näytössä on myös "ihmistunnistin", joka tarkistaa infrapunan avulla, onko käyttäjä laitteen edessä. Tunnistin vähentää näytön kirkkautta automaattisesti, kun käyttäjä poistuu paikalta. Tämä säästää sähköä, samoin kuin laitteen toinen tunnistin, joka säätää kirkkautta valaistusolosuhteiden mukaan.

Philips 329P9H -näyttö maksaa noin 900 euroa. Verkkokaupoissa uutuusnäyttöä näkyy olevan vasta vähän, ja niissä hinta on lähemmäs tuhat euroa.

> Lue myös: Mitä ovat Ultra HD, 4K ja 8K?

Ehkä sinua kiinnostaa...