Päätoimittajan kommentti Windows 11 käyttöjärjestelmästä.
Kommentti

"Älä siis odota mitään suuria kvanttihyppyjä, kuten esimerkiksi silloin, kun siirryimme Windows 7:stä 8:aan", sanoo päätoimittaja Leif Jonasson uudesta Windows 11:stä.

Windows 11 on tulossa – vallankumousta ei tapahtunut

KotiMikro oli valmiina. kun Microsoft lanseerasi Windows 11:n torstai-iltana. Tässä on päätoimittaja Leif Jonassonin ensimmäinen arvio uudesta käyttöjärjestelmästä.

perjantai 25. kesäkuuta 2021 teksti L. Jonasson

Muutamien viikkojen intensiivisten arvailujen jälkeen saimme lopultakin selville Microsoftin suunnitelmat tietokoneillemme.

Windows 11 korvaa myöhemmin tänä vuonna Windows 10 -käyttöjärjestelmän runsaan viiden vuoden uskollisen palvelun jälkeen .

Ironisesti koronapandemia aiheutti tietokoneelle odottamattoman elpymisen, kun miljoonat ihmiset ympäri maailman joutuivat kotiin työpöytiensä ääreen ja perustivat improvisoituja kotitoimistoja . Viime vuosien teknologian kehitys olisi muuten keskittynyt yhä edistyneimpiin kännyköihin ja tabletteihin.

Pienten laitteiden pitäisi pystyä siihen kaikkeen ja vähän enempäänkin.

> Lue myös: 5 parasta Windows 11-uutuutta

Esittely loisteliain juhlamenoin

Mutta yhtäkkiä saimme jälleen huomata, että tietokone on edelleen kaikkein käyttökelpoisin ja luotettavin työväline, kun tosissaan työskennellään tekstien, kuvien, äänten ja videoiden kanssa.

Windows 11 -käyttöjärjestelmän esittely oli loistokas, ja se toivotettiin tervetulleeksi suurella jännityksellä. 

Ja vaikka tilaisuudessa kuultiin monta todellista uutista, joista kerromme lähiaikoina lehdessämme, uutiskirjeissämme ja sivustollamme, Windows 11 muistuttaa Windows 10:n modernisoitua ja kasvojenkohotuksen saanutta versiota. 

Älä siis odota suuria kvanttihyppyjä, joita saimme esimerkiksi siirtyessämme Windows 7 -käyttöjärjestelmästä Windows 8:aan.

Windows on paljon enemmän kuin käyttöjärjestelmä

Mutta odota kaikkea sitä, mikä Windows 10:ssä on parasta vitamiiniiruiskeella höystettynä. 

Windows on nyt lopullisesti paljon enemmän kuin vain käyttöjärjestelmä. Windows Storesta on saatavana uusi ja parannettu versio, jossa on paljon uusia ja vanhoja sovelluksia. 

Tulossa on ennennäkemätöntä HDR-laatua edustavia uusia tietokonepelejä. Uudet widgetit tuovat mukanaan uutisia, säätiedotuksia, ajankohtaisia liikennetietoja ja tuoreita juoruja värikkäiltä lehdiltä. 

Ja viestintätyökalu Teams tulee Windowsin integroiduksi osaksi.

Joten iloitse uutuuksista mutta vielä maltilla: Windows 11 tuli (kuten odotettua), mutta vallankumous saa odottaa toista kertaa.

> Lue myös: Näin saat Windows 11:n tietokoneellesi

Ehkä sinua kiinnostaa...