Ilmainen päivitys Windows 10 S -järjestelmälle

Windows 10 saa uuden käyttötilan

Windows 10 saa S-tilan, josta voi päivittää normaaliin Windows 10 -versioon ilman eri maksua.

maanantai 12. maaliskuuta 2018 teksti P. Jensen

Microsoft on muuttanut Windows 10 S -käyttöjärjestelmällä varustetun laitteen päivityskäytäntöä niin, että jatkossa Windows 10 S -järjestelmän voi päivittää "täydelliseen" Windows 10 -järjestelmään liman eri maksua. 

Microsoft kertoo Windows 10 S uudistuksesta blogissaan

Windows 10 S tuli saataville viime vuonna. Windows 10 S -järjestelmää käytettäessä sovellukset ladataan Windows-kaupasta, jossa niiden turvallisuus ensin varmennetaan. Tämä myös parantaa järjestelmän suorituskykyä. 

Rajoituksena on, ettei S-järjestelmään voi ladata ohjelmia muualta, kuten esimerkiksi KotiMikron Etunurkasta, eikä S-järjestelmässä voi käyttää mitään työpöytäohjelmia.

> Lue lisää Windows 10 -asiaa

Windows 10 S Mode -tilassa

Microsoft kertoo, että seuraavan päivityksen myötä kaikkiin Windows 10 -järjestelmiin tulee S Mode -tila. Käyttäjät voivat halutessaan päivittää laitteensa S-tilasta kokonaiseen Windows 10 -järjestelmään ilman eri maksua. 

Microsoftin blogin mukaan saataville tulee Windows 10 Home- ja Windows 10 Pro -tietokoneita, joissa S-käyttötila on päällä. S-tilasta voi kuitenkin halutessaan päivittää ilmaiseksi täyteen Windows 10 -versioon.

Microsoft kuitenkin toivoo, että yhä useammat käyttäjät siirtyvät S Modeen, jossa on panostettu turvallisuuteen ja suorituskykyyn kaikissa. 

Tartu tarjoukseen ja tilaa yksi numero KotiMikroa vain 3,90 eurolla, niin saat pääsyn turvalliseen Etunurkkaan, jossa on ladattavana yli 300 tarkistettua ohjelmaa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...