Windows 10 Käynnistä-valikko

Windows 10 Anniversary Updaten voi ladata heti

Ellet jaksa odottaa, niin voit ladata Windows 10:n suuren Anniversary Update -päivityksen heti.

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Microsoft on aloittanut Windows 10:n suuren Anniversary Updaten jakelun. Päivitys tulee vähitellen saataville kaikille käyttäjille Windows Updaten kautta. Sitä ei kuitenkaan tarvitse odotella, sillä päivityksen voi myös ladata heti.

Windows 10 Anniversary Update -päivityksen voi ladata esimerkiksi Windows 10:n päivityshistoria-sivulta.

Parannuksia kirjautumiseen ja akkukestoon Päivitys tuo runsaasti parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Niihin kuuluu muun muassa Windows Hello, jonka avulla voi kirjautua Windowsiin kasvojen tai sormenjäljen avulla.

Kalenteri on saanut uuden, selkeämmän disainin, ja myös aloitusvalikkoa on tuunattu entistä ehommaksi ja helpommaksi käyttää.

Kannettavan tietokoneen käyttäjää ilahduttaa mahdollisuus säätää akunkäyttöä aikaisempaa monipuolisemmin. Monet taustalla pyörivät ohjelmat ymmärtävät nyt paremmin olla turhaan syömättä resursseja ja kuluttamatta akkua.

Päivitys tuo tullessaan myös uuden emoji-näppäimistön, musiikin hallinnan lukitusnäytöltä sekä silmiä säästävän näyttötilan yöaikaan.

Lisäksi tietoturva ja suojaus ylipäänsä on päivitetty vastaamaan aikaisempaa paremmin erilaisiin uhkiin.

Edge saa laajennukset Edge-selain tukee nyt laajennuksia, kuten esimerkiksi nettisivuja yli 50 kielelle kääntävää Microsoftin Translatoria ja salasanamanageri Lastpassia. Translator for Microsoft Edge ja muut laajennusohjelmat ovat ladattavissa Microsoftin Kaupasta.

Vaikka Anniversary Update ei olekaan mikään mullistava päivitys, se tuo silti käyttökelpoisia ominaisuuksia Windowsiin.

Lue lisää Windows 10 uutisia.

Ehkä sinua kiinnostaa...