Näin saat heti käyttöön uusimmat Windows 10:n ominaisuudet

Liittymällä Windows Insider Program -ohjelmaan saat uusimmat Windows-ominaisuudet käyttöösi ensimmäisten joukossa.

perjantai 22. kesäkuuta 2018 teksti M. Flinck


Microsoft julkaisee keväisin ja syksyisin laajan päivityksen Windows 10:lle.

Päivitykset tuovat Windowsiin uusia ja mielenkiintoisia ominaisuuksia. Esimerkiksi tuorein päivitysversio sisältää muun muassa asiakirjojen hallintaa helpottavan aikajanan, uusia toimintoja tiedostojen jakamiseen sekä parantunutta yksityisyysasetusten hallintaa.

Lue lisää Windows 10:n huhtikuun suurpäivityksestä.

Windowsin uusia toimintoja pääsee kokeilemaan jo ennen kuin ne julkaistaan virallisesti, kun liittyy Windows Insider Program -ohjelmaan. Kuka tahansa voi liittyä ohjelmaan ja vastaanottaa Windows 10:n esiversioita. 

On kuitenkin syytä muistaa, että esiversiot ovat nimensä mukaiset varhaisia versioita, joiden toiminnot saattavat vielä olla epävakaita. 

Siksi pääkonettaan ei välttämättä kannata käyttää Insider-ohjelmassa, koska esiversiota käyttäessä pitää varautua mahdollisiin ongelmiin.

> Lue lisää asiaa Windows 10 -käyttöjärjestelmästä

Näin saat Windows 10:n uudet ominaisuudet ensimmäisten joukossa

  1. Avaa Windows 10:n Asetukset.
  2. Valitse Päivittäminen ja suojaus ja sitten Windows Insider Program
  3. Valitse Aloita ja rekisteröidy Windows Insider -jäseneksi käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
  4. Avaa Windows Insider -asetukset (kuten kohdassa 2), valitse Aloita käyttö ja liitä tili, jolla rekisteröidyit Insider-ohjelmaan. 
  5. Valitse Insider Preview -koontiversioiden sisältötyyppi ja vastaanottonopeudeksi Nopea, jos haluat saada uusimmat Insider Preview -koontiversiot.  
  6. Uusimmissa versioissa voi olla virheitä ja muita ongelmia. Jos haluat odottaa vakaampia koontiversioita, valitse Hidas.

Lue tietosuojatiedot ja käyttöehdot, vahvista valinnat ja käynnistä tietokone uudelleen. Siirry sitten Windows Updateen ja tarkista päivitykset, niin uusin koontiversio latautuu valitsemiesi ehtojen mukaan. 

Jatkossa seuraavat koontiversiot asentuvat automaattisesti.

Jos et halua Insider-käyttäjäksi, niin KotiMikrosta voit aina lukea Windowsin uusista ominaisuuksista ja päivityksistä. 

Voit lukea esimerkiksi, kuinka valmistaudut seuraavaan suureen Windows-päivitykseen ja kuinka voit ladata uusimman päivityksen, jos se ei vielä ole koneessasi asennettuna.

KotiMikro kertoo, mitä Windows 10:ssä tapahtuu 

KotiMikron numerossa 10/2018 esittelemme Windows 10:n tuoreimman päivitysversion uusia ominaisuuksia. Tutustumme toimintoihin, jotka helpottavat asiakirjojen etsimistä, tiedostojen jakamista ja yksityisyysasetusten hallintaa.

3 Windows 10:n päivitettyä toimintoa

Osta KotiMikron irtonumero lehtipisteestä tai tilaa lehti, niin voit lukea sitä saman tien tietokoneella tai mobiililaitteella Wype-palvelussa.

> Nyt saat yhden numeron KotiMikroa ja pääsyn Etunurkan yli 300 ohjelmaan sekä muuhun sisältöön yhteishintaan vain 3,90 eurolla! Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...