BSoD

Microsoft suosittelee odottamaan Creators Update -päivityksen kanssa.

© Shutterstock

Microsoft varoittaa lataamasta uusinta Windows 10 -päivitystä

Windows 10 Creators Update -päivityspaketti saattaa aiheuttaa ongelmia, jos sen asentaa ennen kuin se tulee saataville päivitysten kautta.

torstai 27. huhtikuuta 2017 teksti M. Jacobsen

Windows 10 Creators Update -päivityksen kanssa ei kannata hötkyillä, vaan kannattaa odottaa, että päivitys tulee automaattisesti saataville. Asiasta kirjoittaa Microsoft blogissaan.

Creators Update on ollut ladattavissa päivitystyökalun avulla jo jonkin aikaa. Osa käyttäjistä on kohdannut ongelmia, kuten esimerkiksi koneen hidastumisen. Myös KotiMikron lukijat ovat raportoineet hidastumisongelmasta.

Microsoft: Odota päivitysilmoitusta

Microsoft korjaa ongelmia parhaillaan ja suosittelee tavallisia käyttäjiä odottamaan, kunnes Creators Update -päivitysilmoitus tulee Windows Updaten kautta. Jos päivityspaketin asentaa Microsoftin lataussivuston kautta, niin silloin joutuu varautumaan mahdollisiin ongelmiin ja korjaamaan niitä itse.

Creators Updaten voi poistaa

Jos Creators update on asennettuna ja tietokone toimii normaalisti, niin silloin edelliseen versioon ei ole tarvetta palata ja tietokoneen käyttöä voi jatkaa normaalisti.

Windows 10:n palautustoiminnolla voi poistaa Creators Updaten aiheuttamat ongelmat palaamalla aikaisempaan versioon.

Lue lisää Creators Update -päivityksestä täältä.

Lisää Windows 10 -asiaa löydät täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...