Keskeytä kopiointitehtävät Windowsissa
Kopiointi:

Kopioitaessa Windowsissa näkyy vain pieni ikkuna, joka näyttää, kuinka pitkälle kopiointiprosessi on edennyt. Tämän voisi kuitenkin tehdä paljon fiksummin.

Keskeytä kopiointitehtävät Windowsissa

Uusi työkalu sisältää ominaisuuden, joka on puuttunut Windowsista jo vuosia: Yleiskatsaus ja tiedostojen siirtämisen ja kopioimisen hallinta tietokoneella.

keskiviikko 28. joulukuuta 2022 teksti H. Rasmussen

Vuonna 2023 tietokoneen Windows juhlii 40-vuotissyntymäpäiväänsä. 

Myönnettäköön, että monilla ei ollut Windows-tietokonetta, ennen kuin muutama sukupolvi myöhemmin Windowsin versiona 3.11.

Kaikista 40 vuoden aikana julkaistuista Windows-versioista on aina puuttunut joitakin toimintoja ja ominaisuuksia.

Windowsissa oli perusasiat, ja jos tarvitsi jonkin lisäominaisuuden, piti ostaa jonkin monien ohjelmakehittäjien oma ohjelma.

Olet luultavasti joutunut ostamaan WordPerfectin, Norton Commanderin, DrawPerfectin tai muita legendaarisia ohjelmia 1980- ja 90-luvuilla.

> Lue lisää Windows 10:stä ja Windows 11:stä

Windowsista puuttuu edelleen monia toimintoja

Ajan myötä Microsoft on oppinut sisällyttämään Windowsiin entistä paremmin ominaisuuksia, joita siitä on puuttunut aiemmin.

Näihin kuuluvat muun muassa tietokoneen perustietoturva, mahdollisuus lukea PDF-tiedostoja ja paketti tärkeimpiä ohjaimia.

Maailman käytetyimmässä käyttöjärjestelmässä on kuitenkin vielä paljon puutteita.

Esimerkkinä tästä on tiedostojen kopioinnin ja siirtämisen sisäänrakennettu hallinta. 

> Lue myös: Nämä Macin toiminnot puuttuvat Windowsista

Windowsissa olevasta kopiointinäkymästä puuttuu monia toimintoja, puhumattakaan edes yleiskuvasta käynnissä olevista toiminnoista.
Windows:

Windowsissa olevasta kopiointinäkymästä puuttuu monia toimintoja, puhumattakaan edes yleiskuvasta käynnissä olevista toiminnoista. 

Hallitse kopiointia uudella ohjelmalla

Monet kilpailevat käyttöjärjestelmät tarjoavat paljon enemmän vaihtoehtoja kopioitaessa useampia tiedostoja, mutta Windows näyttää käytännössä vain yhden, kopioinnin edistymisestä kertovan rivin.

Siitä puuttuu mahdollisuus keskeyttää kopiointi, nähdä kopioinnin historia ja mahdollisuus ohittaa yksittäisiä tiedostoja kopioinnin aikana.

Onneksi kaikki nämä on mahdollista nähdä eräällä erinomaisella ohjelmalla. Ohjelman nimi on TeraCopy, ja se tarjoaa kattavan yleiskuvan kopioinnista ja mahdollisuuden myös keskeyttää kopiointi.

Haluaisitko lisää vaihtoehtoja myös tiedostojen siirtämiseen ja kopiointiin Windowsissa?

Lataa TeraCopy Etunurkasta ja asenna ohjelma. Jatkossa voit hallita kaikkia kopiointitoimintoja.

> Lataa TeraCopy Etunurkasta

TeraCopy parantaa kopiointimahdollisuuksia Windowsissa
TeraCopy:

Se tarjoaa kattavan yhteenvedon sekä nykyisistä että aiemmista kopiointitoiminnoista, ja voit jopa keskeyttää tehtävän ja jatkaa sitä myöhemmin, jos joudut siirtämään suuren määrän tiedostoja. 

8 muuta Windowsista puuttuvaa toimintoa

KotiMikron juuri ilmestyneestä numerosta 1/2023 voit lukea kahdeksasta muusta tärkeästä ominaisuudesta ja vaihtoehdosta, jotka vielä puuttuvat Windowsista, kuten tiedostojen pikakatselusta Resurssienhallinnassa ja mahdollisuudesta säätää asetuksia Leikepöydällä.

Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki – olemme myös löytäneet tietokoneellesi erilaisia työkaluja, jotka tarjoavat juuri niitä ominaisuuksia, joita me kaikki kaipaamme. 

Voit lukea artikkelin ja ladata siihen liittyvät ohjelmat Etunurkasta täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...