Estä automaattiset Windows-päivitykset

Kaivatulla apuohjelmalla voi estää Windowsin automaattiset päivitykset.

Estä automaattiset Windows-päivitykset

Moni käyttäjä on ärsyyntynyt Windows 10:n päivityksistä, jotka puskevat koneelle väkisin. Nyt pakkopullaan on vihdoin löytynyt lääke.

torstai 21. kesäkuuta 2018 teksti H. Rasmussen


Windows 10:n automaattiset päivitykset ovat järjestelmän julkaisusta asti olleet enemmän tai vähemmän häirikkö. 

Aikaisemmissa Windows-versioissa käyttäjä pystyi vielä itse päättämään, haluaako asentaa päivityksiä, mutta Windows 10:ssä tätä mahdollisuutta ei ole.  

Tunkeilevaa automaagista päivittäjää ei saa pois päältä, ja usein päivitys vielä vaatii tietokoneen käynnistämisen uudelleen – yleensä aina kaikkein epäsopivimmalla hetkellä. 

Näin otat Windowsin automaattiset päivitykset pois käytöstä

Ärsyttävään tilanteeseen on onneksi nyt ratkaisu.

Win Update Stop -ohjelmalla, jonka voit ladata Etunurkasta, voit poistaa automaattiset päivitykset käytöstä – ja sallia ne taas yhdellä napsautuksella, kun et tarvitse konetta muuhun.

Win Update Stop

Win Update Stop -ohjelman avulla on helppo hallita sitä, milloin Windows 10 asentaa päivityksiä. 

Win Update Stop -ohjelman tärkein painike on Disable

Yksi napsautus siihen lamauttaa Windows 10:n päivitystoiminnon. 

Päivitykset on kuitenkin syytä tehdä, koska päivitykset korjaavat järjestelmän virheitä ja paikkaavat tietoturva-aukkoja.  

Saat päivitystoiminnon taas käyttöön yhtä helposti kuin lopetit sen. Napsautat Enable-painiketta, niin Windows ottaa taas vastaan päivityksiä. 

Lataa ohjelma Etunurkasta

Jos et ole tyytyväinen siihen, kuinka Windowsin päivitystoiminto, Windows Update, toimii, niin ota ohjat omiin käsiisi ja käytä Win Update Stop -ohjelmaa. 

Ohjelma on ilmainen. 

KotiMikron lukijana voit ladata ohjelman turvallisesti Etunurkasta, johon voit kirjautua omilla tunnuksillasi tai luoda käyttäjätilin, jos sinulla ei sitä vielä ole.

Win Update Stop


Nyt saat yhden numeron KotiMikroa ja pääsyn Etunurkan yli 300 tarkistettuun ohjelmaan sekä muuhun sisältöön yhteishintaan vain 3,90 eurolla! Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...