Skullcandy Venue -kuulokkeita voi jäljittää puhelimen avulla
Skullcandy Venue

Skullcandyn uutuuskuulokkeissa on bluetooth-seuranta ja aktiivinen vastamelutoiminto.

© Skullcandy

Paikanna kuulokkeesi bluetoothin avulla

Skullcandy Venue -kuulokkeissa on paikannustoiminto, jonka avulla voi löytää kadonneet kuulokkeensa.

torstai 27. syyskuuta 2018 teksti M. Østergaard


On enemmän kuin harmittavaa menettää tuliterät ja huippukalliit kuulokkeet vain sen takia, että on unohtanut ne – eikä muista minne.

Tähän riesaan tarjoaa ratkaisun Skullcandyn uudet, ensi viikolla kauppoihin tulevat Venue-kuulokkeet.

Paikantavat kuulokkeet

Skullcandyn uutuuskuulokkeet on varustettu amerikkalaisen Tilen paikannustekniikalla.

Samaa tekniikkaa käytetään Tilen omissa jäljittimissä. Tile on pienikokoinen laite, jonka voi kiinnittää esimerkiksi avainnippuun, lompakkoon tai puhelimeen.

Jäljitä sovelluksella

Kuulokkeiden paikannus tapahtuu älypuhelimeen asennettavalla Tile-sovelluksella. Jos käyttäjä on noin 30 metrin etäisyydellä kuulokkeista, sovellus näyttää kuulokkeiden sijainnin.

Kun kuulokkeet ovat unohtuneet esimerkiksi junaan, paikannus onnistuu, jos muita Tile-käyttäjiä on kuulokkeiden kantaman sisällä.

Muiden käyttäjien Tile-sovellukset raportoivat kuulokkeista Tile-palveluun, jolloin kuulokkeiden omistaja näkee sovelluksen kartalta kuulokkeiden sijainnin.

Mukaansatempaava äänimaailma ja kestävä akku

Scullcandy Venue -kuulokkeet lupaavat mukaansatempaavan ja häiriöttömän äänimaailman aktiivisen vastamelutoiminnon ansiosta.

Piipahdus ulkomaailmassa onnistuu kuulokkeiden Monitor Mode -tilassa, joka tuo yhdellä painikkeella ympäristön äänet käyttäjän korviin.

Täyteen ladattujen Venue-kuulokkeiden akkukestoksi luvataan 24 tuntia, kun sekä vastamelutoiminto että bluetooth ovat käytössä. Venue-kuulokkeisiin saa 10 minuutin pikalatauksella viisi tuntia toiminta-aikaa.

Johdolla tai ilman

Kuulokkeet voi yhdistää myös johdolla, jolloin akkukesto kasvaa 40 tuntiin.

Valmistajan mukaan käyttämättömät kuulokkeet pysyvät ladattuina noin kolme vuotta, ja jos Tile on käytössä, käyttämättömien kuulokkeiden akku tyhjenee silloinkin vasta 3-4 kuukaudessa.

Tyhjälläkin akulla kuulokkeet toimivat johdolla yhdistettynä, mutta tyhjällä akulla ne ovat ilman bluetoothia ja vastamelutoimintoa.

Lue KotiMikron arvio Skullcandyn aiemmin julkaisemista Skullcandy Crusher Wireless -kuulokkeista.

Nyt voit kokeilla KotiMikroa yhden numeron verran ja samalla saat pääsyn Etunurkkaan, jossa on turvallisesti ladattavana yli 300 luotettavaa ohjelmaa, yhteishintaan vain 3,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...