Epsonin uusi skanneri FastFoto FF-680W käsittelee puolessa minuutissa jopa 30 valokuvaa.
Epson FastFoto AA-680W

Epsonin uusi FastFoto-skanneri käsittelee puolessa minuutissa jopa 30 valokuvaa.

© Epson

Epsonin uutuusskanneri suoriutuu kuvaurakasta ennätysvauhtia

Epsonin uuden FastFoto FF-680W -skannerin automaattinen syöttölaite käsittelee isonkin kuvanipun hetkessä – ja osaa kuvata myös kuvan taakse kirjoitetut muistiinpanot.

maanantai 8. lokakuuta 2018 teksti M. Østergaard


Skannaustehtävä saattaa vaikuttaa pelottavan suurelta tai jopa mahdottomalta operaatiolta, kun edessä on pinokaupalla valokuva-albumeita ja kenkälaatikoita, joissa on sadoittain valokuvia.

Epsonin FastFoto FF-680W -skannerin automaattinen syöttölaite siirtää pulman historiaan, sillä sen avulla voi skannata puolessa minuutissa jopa 30 valokuvaa.

Syöttölaite pystyy käsittelemään erilaisia muotoja ja kokoja, esimerkiksi normaalikokoisia ja neliskanttisia kuvia, panoraamakuvia ja pikavalokuvia.

Lisäksi skanneri osaa itse päätellä, pitääkö myös kuvan takapuoli skannata: laite ottaa automaattisesti talteen kuvan taakse kirjoitetut muistiinpanot.

Lue myös artikkeli "Skannaa asiakirjoja helposti puhelimella". Siinä esitellään kätevä sovellus, jonka voit ladata Etunurkasta. 

Entisöi haalistuneet värit

Skannerin mukana toimitetaan ohjelmisto kuvien korjailuun. Kuvia voi muokata manuaalisesti tai käyttää automaattisia toimintoja. 

Yksittäin valittavissa olevilla toiminnoilla voi varmistua, että kuvat ovat hetkessä jakamiskelpoisessa kunnossa esimerkiksi Dropboxiin ja Google Driveen. Käytettävissä ovat muun muassa rajaus, kierto, haalistuneiden valokuvien värien entisöinti sekä kirkkauden, kontrastin ja värien korjaus. 

Haluttaessa skanneri tallentaa automaattisesti sekä parannellun että alkuperäisen kuvan. Näin talteen saadaan myös kuvan alkuperäinen, korjailematon kopio.

Valokuvien skannaamisen lisäksi laite pystyy arkistoimaan erilaisia yksi- tai kaksipuolisia arkkeja 45 sivua minuutissa. Pystysuunnassa enimmäiskoko on A4. 

Voit skannata ja järjestää rakkaat ja tärkeät paperit ja asiakirjat, esimerkiksi koulutodistukset, lasten piirustukset, lehtileikkeet ja kodin asiapaperit. 

Skanneri pystyy käsittelemään myös panoraamakuvat, joten sillä onnistuu esimerkiksi luokkakuvien digitointi. OCR-tekstintunnistuksen ansiosta skannattuja asiakirjoja voi muokata Wordissa tai Excelissä ja PDF-tiedostot tukevat hakutoimintoa. 

Epson FastFoto FF-680W tulee saataville joulukuussa 2018. Hintatietoja ei ole vielä vahvistettu. 

Ehkä sinua kiinnostaa...